Листівка для мами своїми руками: майстер-клас для дітей з нагоди Дня матері (ФОТО, ВІДЕО)

Діти
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Листівка із квіткою, фото
Скрін з YouTube каналу “Happy Family Mix”

Для вас — майстер-клас, як зробити об'ємну квітку, що розпускається, коли відкривається листівка

Українці готуються відзначати День матері. Це свято припадає на 12 травня. Діти готують подарунки для матусь у вигляді картин, аплікацій та хорошої поведінки. Раніше ми писали, в які ігри можна пограти всією сім'єю у вільний час, а тепер розкажемо, як зробити об'ємну листівку з квіткою.

Для ваших дітей — майстер-клас від “Happy Family Mix” , як виготовити велику об'ємну листівку з нагоди Дня матері. Композиція включає сердечко-книжечку і квітку, яка розпускається при відкриванні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Як зробити листівку, фото
Скрін з YouTube каналу “Happy Family Mix”
Як зробити квітку в листівці, фото
Скрін з YouTube каналу “Happy Family Mix”

Необхідні матеріали:

  • кольоровий картон

  • кольоровий папір

  • клей, ножиці

  • простий олівець

  • фломастери або гелеві ручки

Візьміть світлий картон, який буде основою листівки, та зігніть навпіл. Із кольорового паперу виріжте сердечка і наклейте його на “обкладинці” листівки у вигляді книжечки. Квітки легко вирізати із квадратиків кольорового паперу. Саме так вони будуть однаковими та рівними. Обирайте колір квітки, яка вам найбільше подобається.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Як приклеїти квітку, фото
Скрін з YouTube каналу “Happy Family Mix”

Пелюстки квітки потрібно клеїти за краєчка, притискаючи по черзі різні сторони листівки. Тоді, відкриваючи її, як книжечку, квітка буде “розпускатися”. Додайте листочки, блискітки чи намистинки за бажанням.

Раніше ми писали, як намалювати озеро в лілеях. Для вас — покроковий майстер-клас, із яким впораються діти різного віку.