Хочеш, щоб хлопець заробляв більше? Ось 5 кроків, які в цьому допоможуть

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Людина влаштована так, що їй завжди хочеться більшого. І хочеться, щоб і близькі вимагали великих висот. Це стосується й фінансових питань. Але як натякнути чоловікові, що було б непогано більше заробляти? Ми впізнали відповідь.

Як натякнути чоловікові, щоб він більше заробляв: 5 порад

Як мотивувати чоловіка заробляти більше? Натякнути, сказати прямо чи піти іншим шляхом? Редакція Хочу вибирати третій варіант. У нашому матеріалі ми зібрали поради тренерки зі стосунків Лаури Дойл, які вона винесла з власного досвіду.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перестаньте говорити про це

Можливо, ви вже намагалися сказати чоловікові, що потрібно заробляти більше грошей, або що йдуть туго, або що ви думаєте, що він здатний на більше. Але ця тактика найчастіше не працює. Більше того, вона може дратувати. Тому варто припинити торкатися цієї теми, особливо, якщо вона призводить до сварок і не приносить ефекту.

Зосередьтеся на тому, що у вас є (а не на тому, що у вас немає)

Якщо постійно думати про те, чого так сильно не вистачає, його бракуватиме ще більше. Тому варто спробувати зосередитись на тому, що у вас є. Лаура Дойл у цьому випадку радить складати щоденний список подяки.

Довіртеся чоловікові

Лаура розповіла, що коли сама була у такій ситуації, то не довіряла чоловікові управління сімейним бюджетом.

Багато речей стали кращими, коли я вирішила передати делегувати це завдання чоловікові і своїми діями продемонструвати, що я довіряю йому, щоб він справився добре,

- зізнається вона.

Поважайте свої бажання

Ось найважливіший елемент цього підходу, який деякі жінки пропускають, але це все одно що виключити зі спагетті соус для спагетті.

Якщо ви знаєте, що з грошима туго, у вас може виникнути тенденція до стримування своїх бажань, придушувати їх, щоб вони зникли. Але це так не працює. Краще подумайте про те, як задовольнити ці бажання, заявивши про них собі та йому. Можливо, ви хочете відпустку, або будинок більше, або машину новішу.

Що б це не було, чим більше ви визнаєте бажання, тим більше він буде натхненний втілити їх у реальність. Це тому, що найбільше мотивує та надихає чоловіків можливість зробити своїх дружин щасливими,

- зазначає тренерка зі стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виразіть чоловікові свою подяку

Його вклад може бути дуже крихітним. Можливо, все, що ви можете вигадати, це те, що він приготував каву або виніс сміття. Можливо, він відвіз дітей до школи, вигуляв собаку чи купив хліб. Це все позитивні речі, які варто цінувати.

Раніше ми писали про теми, яких краще уникати першому побаченні. Їх не так вже й багато, тож не торкатися їх буде легко.