Гостре питання: чому хорошим жінкам трапляються погані чоловіки

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Здавалося б, ця дівчина просто ідеальна для стосунків. Вона гарна, розумна, успішна в кар'єрі та знає, чого хоче від життя. Але чомусь їй трапляються зовсім не ті чоловіки. Редакція Хочу розповідає, чому так трапляються, що дівчата, які могли б стати найкращими дружинами, зустрічають поганих чоловіків.

Чому хорошим жінкам трапляються погані чоловіки

Лікарка Шерон Коен , консультантка з відносин, допомагає своїм клієнтам знайти любов і подолати перешкоди, що заважають їм здобути щастя в житті. У своїй колонці для yourtango.com вона розповіла, чому добрі дружини зустрічають поганих чоловіків (або хлопців, все залежить від того, як далеко зайдуть ваші стосунки).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вони не помічають червоних прапорців, коли закохані

Коли дівчина перебуває у нових стосунках і в животі пурхають метелики, з'являються шори.

Хімічна приливна хвиля, що пробігає по вашому тілу і омиває ваш мозок, розповідає вам історію кохання, романтики та вічності. Друзі та сім'я можуть спробувати вас попередити, але ви вважаєте, що вони не бачать його так, як ви,

— пояснила Коен.

Вони приймають рішення про кохання так само як і про роботу

На роботі вона – рішуча жінка дії. Вона знає, чого хоче, і йде до цього. Це сприяє сходженню кар'єрними сходами, тому дівчина використовує ті ж рішення у стосунках.

Цей чоловік заводить, а не кожен чоловік так робить, так що в її очах (і тілі) є за що триматися,

— додала лікарка.

Їхнє співчуття змушує їх не звертати уваги на тривожні сигнали

Бути співчутливим – це чудово у професійному світі. Коли людина піклується про інших, це сприяє створенню атмосфери продуктивності та доброзичливості.

Однак у нових відносинах, коли дівчина виявляє співчуття та бачить тривожні сигнали, вона може їх ігнорувати. Їй хочеться, щоби це спрацювала. Вона бачить добро і потенціал у людині, в яку вклала свій розум, тіло та дух. Звичайно, на її думку, ці вогники добра в ньому не можуть бути простими міражами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вони надто конкурентоспроможні

Хороші дружини доводять стосунки до кінця, навіть якщо він буде гірким. І якщо справи йдуть погано, бо цей хлопець насправді може бути зовсім не добрим варіантом, вони триматимуться за стосунки. Просто тому, що їм не подобається визнавати свою неправоту.

Раніше ми писали, чому чоловік кричить на дружину . Психологіня Дженні Якобсен розповіла, що робити у таких ситуаціях.