Знову в бій: як зрозуміти, що ви готові до нових стосунків після розставання

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Отже, після розставання минуло кілька тижнів, місяців чи навіть років, а ви все ще не впевнені, що готові до нових стосунків? Редакція Хочу постаралася дізнатися про ознаки, які на це вказують.

5 ознак, що ви готові до нових стосунків

Коли справа доходить до пошуку справжнього кохання, час вирішує все. І це не означає просто опинитися в потрібному місці у потрібний час, щоб зустріти потрібну людину. Це також означає бути відповідною людиною, щоб ви були готові залучити і зустріти відповідну вам людину в даний момент вашого життя, пише yourtango.com . Експерти видання назвали п'ять ознак, які вказують на те, що ви готові до стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Ви здобули уроки зі своїх минулих стосунків

Це важливо. Якщо ви не приділяєте час аналізу своїх минулих відносин – хороших і поганих – щоб зробити висновки, ви втрачаєте суть відносин. Вивчення минулого досвіду означає ухвалення особистої відповідальності. А особиста відповідальність веде до емоційної зрілості.

Аналіз минулих відносин також може вберегти від повторення минулих помилок і допоможе ухвалити мудріші рішення.

  1. Ви не думаєте і не говорите весь час про колишнє

Якщо у вас коли-небудь було перше побачення з кимось, хто щойно розірвав стосунки, ви знаєте, наскільки неприємною може бути розмова за вечерею. Ви почуваєтеся третім колесом або консультантом з питань шлюбу, тому що все, про що ваш партнер може говорити, — його колишня.

Не будьте такою людиною.

  1. Ви видалили колишнього з життя та соцмереж

Починати нові відносини варто тоді, коли вам нецікаво, як поживає колишній — чи він щасливий, чи вступив у нові відносини, чи отримав підвищення по службі. Всю цю енергію можна присвятити новій людині та новим стосункам.

  1. Ви починаєте повертатися до своїх улюблених інтересів та хобі

У відносинах легко втратити себе, якщо відносини нездорові. А розставання можуть залишити різке усвідомлення всього, чого не вистачало, доки ви були зайняті спробами налагодити стосунки.

Якщо ви знову захочете зайнятися своєю творчістю та особистими інтересами – це знак, що минуле залишилося у минулому.

  1. Вам подобається ідея появи у житті когось нового

У цьому випадку важливо відчувати тонку грань між потребою в комусь, аби не бути однією, і бажанням зустріти людину для стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найголовніше — коли справа доходить до нових побачень після розставання, важливо пам'ятати, що немає двох однакових відносин. Немає двох розлучень та немає двох однакових людей. Не переносьте попередні помилки та невдачі в нову історію.

Раніше ми розповідали про те, в яких дівчат закохуються хлопці. Виявляється, річ не тільки у зовнішності!