Як його завоювати? Ось 10 кроків, які в цьому допоможуть

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Не лише чоловіки завойовують жінок, а й жінки завойовують чоловіків. Звісно ж, своїми методами. Про те, які хитрощі допоможуть у цій непростій, але цікавій справі, читайте у нашому матеріалі.

10 кроків, які допоможуть його завоювати

Домогтися прихильності чоловіка можна, подавши йому сигнали про те, що він вам цікавий. Але як це зробити? Тут допоможе наша покрокова інструкція.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Слухайте

Чоловікам теж хочеться виговоритись. І, що важливіше, бути почутими. Тому жінка, яка вміє уважно слухати, напевно їх зацікавить. Щобільше, з такою гарною співрозмовницею захочеться знову зустрітись та знову поговорити.

Будьте непередбачуваними

Насправді це не складно — у чоловіків часто надто стереотипне уявлення про жінок, яке вони складають за фільмами, які зняли такі ж чоловіки. Тому бути непередбачуваною буде легко – просто будьте собою.

Продемонструйте кулінарні таланти

Як би банально це не звучало, але шлях до серця чоловіка все ще лежить через його шлунок. Приготуйте йому свою коронну страву та зробіть сюрприз. Це буде достатнім прямим і прозорим натяком на те, що ви зможете бути гарною господаркою в його будинку.

Захоплюйтесь ним

Якщо ви щиро захоплені чоловіком, то не варто ховати від нього ці почуття. Адже всім потрібні похвала та схвалення. А якщо ви ще й похвалите його за сторонніх — серце чоловіка точно заб'ється швидше.

Не говоріть погано про його родину та друзів

Друзі та сім'я — близькі люди, які важливі для чоловіка. Тому не варто їх критикувати, особливо після першого знайомства, адже ви поки що дуже мало їх знаєте. Хоча, навіть якщо дізнаєтеся про них більше, краще подружитися, а не конфліктувати.

Цікавтеся його захопленнями

Вибираючи чоловіка, варто звертати увагу не лише на зовнішність та характер, а й на спосіб життя, а також захоплення. А якщо ви ще й матимете спільне хобі - він точно буде біля ваших ніг.

Не обмежуйте його свободу

У кожної людини незалежно від статі має бути власний простір, особистий час та свобода. Тому не заважайте чоловікові займатися його справами, не розчиняйтесь у ньому та не забувайте про себе.

Підтримуйте його

Підтримка потрібна навіть найбрутальнішим чоловікам. Але нехай ваша підтримка не перетворюється на постійні спроби робити та вирішувати все за нього.

Приймайте його таким, яким він є

Взагалі, сподіватися, що вам вдасться змінити людину на свій лад, — програшна тактика як у стосунках, так і в дружбі. А от якщо ви прийматимете чоловіка таким, яким він є — він точно це оцінить.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цінуйте його думку

І показуйте це. Але не дозволяйте чоловікові приймати ключові рішення у вашому власному житті. Ви окрема особистість зі своєю думкою, яку також варто цінувати та поважати.

Раніше ми перерахували 4 теми, які дратують чоловіків . Їх краще не торкатися у розмові.