Життя для себе: експертка з побачень пояснила, чому зрілі жінки відмовляються від стосунків з чоловіками

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Чому дорослі жінки відмовляються від стосунків на користь саморозвитку та дружби? Як виявилося, є три основні причини того, чому жінки у віці обирають життя для себе.

Чому жінки у віці відмовляються від побачень: три причини

Експертка зі стосунків  Джулі Спіра назвала DailyMail.com три основні причини з яких жінки у певному віці відмовляються від побачень. Як виявилося, справа у фінансовій незалежності, небажанні брати на себе турботу про здоров'я іншої людини та надто великий досвід невдалих побачень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Джулі пояснила, що оскільки літні жінки, як правило, успішніші у своїй кар'єрі, вони не почуваються зобов'язаними мати партнера.

Крім того, після десятиліть думка про те, щоб піклуватися про партнера, у якого є проблеми зі здоров'ям, є бар'єром для деяких жінок, які воліли б не брати на себе роль догляду за партнером у пізнішому віці,

— зазначила Спіра.

Також, за словами експертки, для жінок у віці серія нових одноразових побачень у пошуку відповідного партнера вже не здається гарною ідеєю.

Тобто жінки у віці не хочуть соціально взаємодіяти?

Звичайно ж ні, Джулі Спіра наголосила, що соціальні взаємодії, як і раніше, дуже важливі для самотньої жінки старше 60 років.

Більшість самотніх жінок не хочуть жити самотнім та ізольованим життям. Соціальна взаємодія та дружба займають одне з перших місць серед одиноких жінок віком від 60 років,

— зазначила експертка.

Більше того, у цьому віці більшість жінок не лише віддають пріоритет дружбі, а й зосереджуються на своїй кар'єрі.

Стосунки у 60+: важливий нюанс

Експертка зі побачень підкреслила, що хоча чоловіки більше уваги приділяють наявності партнера в пізнішому віці, жінки хочуть побути одні.

Оскільки жінки старіють, а партнерські стосунки закінчуються внаслідок розлучення чи смерті чоловіка, багато хто воліє проводити час з іншими подругами, а не розпочинати романтичні стосунки,

— додала Джулі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте експертка зі побачень відмітила, що ця тенденція, найімовірніше, згодом закінчиться, і жінки у віці повернуться до "пулу знайомств".

Раніше ми назвали 6 ознак успішної пари . Перевірте, чи ваші стосунки підходять під ці критерії.