Вам не потрібне таке кохання: 6 ознак того, що не варто берегти стосунки

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Стосунки повинні приносити щастя та радість, а не бути проблемою. Редакція Хочу ділитись списком причин, з яких не варто намагатися зберегти стосунки.

6 причин не намагатися зберегти стосунки

Багато хто залишався поруч із людьми, які їм не підходили. І це було не найкраще рішення, погодьтеся. Видання theeverygirl.com призвело до 12 причин, які показують, що відносини краще закінчити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ви хочете стосунків більше, ніж людину

Якщо ви давно хотіли стосунків і втомилися від самотності, можливо, ідея створити пару подобається вам більше, ніж потенційний партнер. Щоб зрозуміти, чи подобається вам хлопець, чи сама ідея стосунків, подумайте, чи будете ви дружити з цією людиною чи ні.

Відносини не відновлюються після сварок

Успіх стосунків залежить від того, як ви долаєте розбіжності. Зверніть увагу, як ваша друга половинка реагує на ці моменти. Чи він слухає вас, ефективно спілкуються і ніколи не роблять одну і ту ж помилку двічі? Ви обоє більше дбаєте про стосунки, ніж про те, щоб перемогти у суперечці? Якщо ваша близькість не відновлюється після сварок, можливо ви форсуєте події.

Наодинці ви не такі ніжні, як у компанії

Кожна людина та кожні стосунки індивідуальні. Хтось розповідає про кожну важливу (і не дуже) подію в соцмережах, а хтось не публікує навіть фото із весілля. І це нормально. Але якщо ви проявляєте ніжність на публіці активніше, ніж віч-на-віч — це привід задуматися.

Ви сподіваєтеся, що партнер зміниться

Якщо ви ловите себе на думці, що ця людина була б ідеальною, якби тільки в ній щось змінилося, ви просто намагаєтеся зберегти відносини. У відносинах не потрібно міняти людину, щоб полюбити її.

Ви не довіряєте партнеру

Звичайно, сумнів у чесності – найбільший тривожний сигнал. Якщо ви сумніваєтеся у вірності партнера, значить, це безумовно не та людина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ви почуваєтеся добре з ними лише у певній обстановці

Можливо, вам весело проводити час з його племінниками, але ви постійно зіщулюєтеся, коли ваш партнер знаходиться поруч із вашою родиною, тому що він не вписується в неї. Або, можливо, ви думаєте, що любите його під час побачень, але терпіти не можете бути поряд зранку. Замість відволікатися на моменти, коли ви почуваєте себе добре, зосередьтеся на тих випадках, коли це не так. Кохання – це незручність; це турбота про щось, коли це нелегко зробити. Якщо ваші почуття до хлопця сильні в одних ситуаціях, але відсутні в інших, іскра — лише ілюзія, заснована на зовнішніх факторах.

Раніше ми назвали 8 типів дівчат , яких закохуються чоловіки. Може ви одна з них?