Зустріти ідеального хлопця реально! Тільки не робіть ці 5 помилок

Ми та чоловіки
Тамара Черкасова

Тамара Черкасова

Журналістка

Як знайти хорошого чоловіка? Здається, це питання ставила практично кожна вільна дівчина. Але у пошуку гідного хлопця важливо не тільки те, як його шукати, а й те, чого краще не робити, щоб не наламати дров.

Як знайти собі хорошого хлопця: 5 помилок, яких варто уникати

Знайти хорошого хлопця реально, головне — не мінімізувати свої шанси самостійно і не допускати поширених помилок, пише YourTango . Ось деякі з них:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ви думаєте, що у вас є свій "тип" і не готові дивитися на інших хлопців

Дівчата, які думають, що можуть зустрічатися тільки з певним "типом" хлопців припускаються великої помилки. Адже такі думки призводять до того, що вони ігнорують добрих чоловіків, які насправді можуть бути навіть кращими, ніж цей "тип".

У тому, щоби мати свої стандарти, немає нічого поганого. Але відмовлятися від побачення через те, що хлопець слухає не ту музику, що хотілося б — не варто.

Ви агресивно переслідуєте будь-якого чоловіка, який зустрічається на дорозі

Розпач – це не сексуально. Хорошим чоловікам не потрібні жінки, які готові вступити у стосунки з будь-ким, хто зверне на них увагу. Виявляти ініціативу варто, але нав'язуватись — ні.

Ви шукаєте надто ідеальну людину

Найкращий спосіб знайти гідного чоловіка — встановити для себе досить високі стандарти, щоб вас не оминали, але не настільки високі, щоб вони були нереалістичними.

Ви не буваєте поза офісом та домом

Як знайти ідеального хлопця, не виходячи із дому? Ніяк. У більшості випадків онлайн-знайомства не дають хороших результатів. Фактично, третина всіх чоловіків на цих сайтах вже полягає у стосунках. Хоча повністю скидати з рахунків онлайн-знайомства не варто. Але й для побачення теж доведеться вийти надвір.

Ви відмовляєтесь зробити перший крок

Жінкам зазвичай важко знайти хорошого чоловіка, тому що вони не готові виявляти свою симпатію. Але хороші хлопці бувають сором'язливими, тому спробуйте виявити ініціативу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви робите якусь із цих помилок, ви знижуєте свої шанси знайти правильного хлопця. Тому перестаньте запитувати себе: "Чому я не можу знайти партнера" та починайте діяти!

Раніше ми назвали 6 ознак того, що не варто берегти стосунки. І справа зовсім не в аб'юзі чи газлайтингу.