Він від вас божеволіє: 6 ознак закоханого чоловіка

Ми та чоловіки
698
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Бажання зрозуміти, чи взаємна вона, природно і в 13, і в 31, і в 50 років. Адже хочеться знати, що Той Самий звернув увагу саме на вас!

Якщо чоловікові подобається жінка, чим він себе видає: 6 ознак

Як зрозуміти, що чоловікові подобається жінка? На щастя, є кілька ефективних способів з'ясувати це. Потрібно тільки бути трішки уважнішими, пише Сosmopolitan .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він будує плани

Якщо чоловікові подобається жінка, то він знайде час побачитися з нею. Щобільше, він будуватиме конкретні плани щодо цього. Тобто він не просто запропонує зустрітися, а запросить у конкретне місце чи подію.

Він хоче, щоб жінка була поряд

Ця ознака може бути оманлива, адже є різниця – нехай і тонка! - між хлопцем, який хоче тусуватися, і тим, хто хоче, щоб жінка була поряд. Чоловік, якому справді подобається жінка, намагатиметься провести з нею якнайбільше часу.

Він підтримує контакт у соцмережах

Якщо чоловікові подобається жінка, він точно гавкатиме її фото, коментуватиме відео і всіляко нагадуватиме про себе в соціальних мережах, а не вдаватиме, що вони незнайомі.

Щобільше, він поститиме фото з дівчиною, яка йому подобається, репостити смішні відео та всіляко підкреслювати зв'язок з нею.

Він пам'ятає важливі дати

Хай то день знайомства, перше офіційне побачення чи річниця першого поцілунку, чоловік, який відчуває симпатію до жінки, пам'ятатиме ці дати.

Він хоче, щоб жінка була поряд на важливих подіях

Якщо чоловікові подобається жінка, він точно буде кликати її на дні народження друзів, просити бути його "плюс один" на весіллі або приєднатися до корпоративної вечірки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він дарує подарунки просто так

Звичайно, мова не про діаманти чи авто (хоча це чудові варіанти, правда), але щиро зацікавлений чоловік намагатиметься дарувати подарунки без приводу — квіти, цукерки та інші приємні дрібниці.

Раніше ми писали, як зустріти ідеального хлопця . Щоб ця місія була здійсненною, важливо не робити поширених помилок.