Пройшло кохання: 7 ознак того, що ви розлюбили свого партнера

Ми та чоловіки
602
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Пара тримається за руки фото
Фото: unsplash.com

Як зрозуміти — це просто складний період чи кінець кохання?

Ми всі хочемо мати стосунки і знайти людину, з якою ми зможемо жити довго і щасливо. Але, на жаль, закоханість минає і не всі стосунки створені для того, щоб тривати вічно.

Як зрозуміти, що ви розлюбили: 7 ознак

Іноді стосунки можуть повільно згасати, а ознаки того, що слід їх закінчувати, можуть проявлятися не одразу. Видання parade.com звернулося до трьох експертів у сфері стосунків, щоб дізнатися головні ознаки того, що коханню прийшов кінець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ви більше не пишаєтеся тим, що ви разом

Якщо ви усвідомлюєте, що вам соромно або незручно бути пов'язаним зі своїм партнером, це означає, що ваша свідомість вже відійшла від стосунків. 

Ви постійно порівнюєте партнера з іншими

За словами експертки зі стосунків Рейчел ДеАльто, вірна ознака того, що ви розлюбили людину це те, що ви порівнюєте її з усіма потенційними партнерами, які могли б у вас бути, якби ви не були з ними.

Ви починаєте вірити, що будь-які стосунки можуть бути кращими, ніж ті, в яких ви зараз перебуваєте, 
— каже вона.

Фізична близькість відходить на другий (третій, четвертий) план

Закоханість у когось означає, що вас тягне до партнера, що призводить до фізичної близькості — тож якщо ви перестаєте хотіти займатися сексом, це може бути ознакою того, що ви розлюбили його, каже Ліза Консепсьон, сертифікована професійна лайф-коуч. 

Ви не плануєте побачення

Побачення — це спосіб створити спогади з коханою людиною. Це не обов'язково має бути щось оригінальне, це просто спосіб провести час один з одним, роблячи щось особливе. Якщо ви більше не відчуваєте бажання ходити на побачення з людиною і створювати ці моменти разом, це може означати, що ви розлюбили.

Ваші стосунки не розвиваються

За словами експертки зі стосунків Тамари Грін, кохання повинно розвиватися по висхідній. Наприклад, якщо ви вступаєте в словесну перепалку чи сварку, ознакою здорових стосунків є те, що в кінцевому підсумку це зближує вас і ви краще розумієте перспективи і потреби один одного.

Якщо ж суперечка призводить до ще більшого засмучення, непорозуміння і драми, то ваші стосунки руйнуються, тобто не розвиваються,
— каже вона.

Ви думаєте про плани на майбутнє... без партнера

Всі думають про майбутнє, будують плани на наступний місяць, рік, 5 років. Але якщо ви мрієте про майбутню відпустку, переїзд, роботу і не уявляєте, що ваша друга половинка буде з вами, ваші стосунки можуть бути недовговічними. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ви більше не сперечаєтеся

Не дозволяйте цій ознаці збити вас з пантелику. Хоча вам може здатися, що не сперечатися — це добре, насправді це може бути і погано. Коли ви більше не відчуваєте потреби боротися за себе і свою думку у стосунках і відстоювати свою точку зору, це свідчить про те, що вам байдуже. Ви просто втомилися і здалися.

Раніше ми розповідали про те, як поводяться чоловіки після розставання . Багато цих дій можна пояснити.