6 речей, які жінка, що себе цінує, ніколи не дозволить чоловіку

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

дівчина в окулярах дивиться в телефон фото
Фото: unsplash.com

А жінка, яка себе цінує, це точно розумна жінка

Жінка, яка себе цінує, — розумна жінка. Але що значить "цінувати себе"? Справа тут зовсім не у самозакоханості (не плутати з любов'ю до себе) чи егоїзмі. Вміння цінувати себе — корисна та важлива якість, яка є здоровою потребою людини. Це вміння поважати свої бажання та комфорт навіть тоді, коли поруч чоловік, від якого у животі літають метелики. Ба більше — саме тоді і треба себе цінувати найбільше.

Що розумні жінки не терплять від чоловіків: реальні приклади

Розумна жінка, яка себе цінує, вміє висловлювати свою думку та приймати чужу позицію, навіть якщо вона відрізняється. Але така жінка не готова терпіти порушення власних кордонів. Саме тому, є речі, які вона не дозволяє робити чоловіку в своїй присутності. Ось вони.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сцени ревнощів

Наприклад, жінка та чоловік були на вечірці, де незнайомець проявляв до жінки знаки уваги. Жінка ці залицяння відхиляла, але незнайомець не заспокоювався. Вдома чоловік влаштував жінці сцену ревнощів через це. Розумна жінка розуміє, що ніяк не спровокувала себе в цій ситуації, та і залицяння не вартують таких обговорень. Тому одразу покаже, що ревнивцю варто припинити скандал.

Критика зовнішності

Жінка, що себе цінує, розуміє, що її тіло — її діло і не дозволяє чоловіку критикувати зовнішність чи підганяти її під свої "стандарти". Розумна жінка не терпітиме до себе таке ставлення, адже вказувати на недоліки зовнішності — ознака невихованості та неповаги.

Висміювання "жіночої" логіки та жінок загалом

Жінка, що себе ціну, не дозволить чоловіку поруч сміятися з жінок за кермом, жартувати про особливу "жіночу" логіку чи розповідати анекдоти про білявок. Розумна жінка розуміє, що стать не впливає на розумові здібності, таланти та вміння.

Бруд в бік колишніх

Розумна жінка, яка себе цінує, чудово розуміє, що якщо сьогодні чоловік розповідає їй погані речі про колишню, завтра вона сама може опинитися на місці цієї "поганої" екс-подружки.

Критика її успіхів

Жінка, яка себе поважає, приділяє увагу своїй кар'єрі та не вважає, що єдине її покликання — стояти на кухні. Тому вона не дозволить чоловіку критикувати власні успіхи на роботі. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Демонстрація переваги

Розумна жінка не потерпить "чоловічий шовінізм". Вона цінує себе та не думає, що чоловік кращий за неї тільки тому, що народився з іншим набором хромосом. Розумна жінка одразу поставить на місце такого "домінанта".

Раніше ми розповідали про те, як розірвати стосунки у повідомленні. В деяких випадках саме таке розставання — найбільш прийнятний варіант.