Ідеальна жінка очима чоловіка: 4 якості, які він шукає у супутниці життя

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

чоловік та жінка обіймають один одного фото
Фото: unsplash.com

Звичайно, ідеальна жінка — це не універсальний образ, однак, існують характерні риси, які приваблюють більшість чоловіків

Смаки бувають різні, тому ми не будемо виводити формулу ідеального тіла та рис обличчя. Але так склалося, існують певні риси, які приваблюють більшість чоловіків настільки, що вони готові провести все життя з такою жінкою.

Які якості чоловіки вважають ідеальними: 4 важливі риси

Згідно зі статистичними даними, які зібрали експерти, існує чотири спільні риси, які більшість чоловіків вважають ідеальними для своєї коханої жінки, пише Ukr.Media . І ці ознаки не такі вже й очевидні, як може здатися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чуттєвість та жіночність

Чоловіки мріють про жіночну жінку. От буквально зі всіма цими стереотипними шпильками, блискітками та рюшами. Правда, не всі чоловіки готові бути стереотипним мужнім та сильним принцом, який з радістю врятую жіночну красуню та вирішить всі проблеми. Саме тому не дивно, що в модному світі все більш актуальними стають оверсайз та одяг-унісекс. Бо жінки вже багато десятиліть вміють піклуватися про себе самі та вирішують питання і за себе, і за того хлопця.

Тому не варто дуже перейматися через цей пункт — кожна жінка жіночна за правом народження. 

Світлі очі

Схоже, цей пункт — пряме продовження попереднього, адже блакитні, сірі та зелені очі сприймаються більш беззахисними, ніж карі чи чорні. Тобто чоловікам хочеться виглядати сильнішими та брутальнішими на фоні ніжного неземного створіння зі світлими очима. Тільки от здаватися та бути — це різні речі. Інфантильний мамин синок не стане сильним чоловіком тільки завдики кольору очей своєї жінки.

Тим більш, колір очей ніяк не пов'язаний з характером людини. Тому не спішіть купувати лінзи, будьте собою.

Вміння проявляти турботу

Окрім попередніх пунктів, ідеальна жінка має бути ніжною та турботливою, а також за потреби проявляти емпатію. Виявляється, ця якість навіть важливіша за інтелект та почуття гумору. Ну і не дивно, адже розумна жінка може почати пропонувати рішення, а не жаліти. А жінка з почуттям гумору може ще й пожартувати.

Звичайно, підтримка та співчуття в парі дуже важливі. Але, погодьтеся, для обох партнерів, а не тільки для жінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ініціативність

Здається, ця риса повністю суперечить попереднім. Але ні, чоловікам хотілося б, щоб чарівна, жіночна, світлоока жінка була ще й рішучою.

Раніше ми писали про 5 підказок , які кажуть про те, що поруч не та людина. Ці поради внутрішнього голосу краще не ігнорувати.