Чим потішити дружину на Новий рік: найкращі подарунки під ялинку

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Щоб дружина раділа і посміхалася, потрібно добре подумати, що покласти під ялиночку. Добре, коли вона вам прямо казала про свої бажання, але як діяти коли вам не було жодного натяку на бажаний предмет. Адже ви не хотіли б отримати те, що зовсім не подобається, наприклад набір шахів , у які ви не вмієте грати.

Щоб подарунок не був з підтекстом, точно не варто обирати посуд. Сковорідка мало порадує вашу кохану і буде згадуватися постійно. Виключенням може бути дорогий набір бокалів для шампанського, але лише, як доповнення до подарунка. Найкращі варіанти подарунків, роздивляємося разом з  firtka .

Чим потішити дружину на Новий рік: найкращі подарунки під ялинку - фото №1
  1. Смартфон

Бути на зв'язку у наш час - надзвичайно важливо. Спілкуватися, навчатися, розважатися можливо з новим телефоном. Лише дізнайтеся її вподобання і бажання. Можливо, для неї найголовніше це потужна камера чи великий об'єм пам'яті. Якщо ваша половинка розуміє жарти, можна зробити сюрприз і подарувати його у коробці з під тостера, наприклад.

  1. Новорічна подорож

Здивуйте кохану поїздкою за кордон. Лише потрібно узгодити відпустку і визначитися, що вона прагне найбільше, засмагнути під сонечком чи покататися на лижах. Ця подорож стане незабутньою, дозволить перемкнутися від турбот, роботи та буденності. Створіть для коханої атмосферу свята протягом всього відпочинку і неповторні враження, для вас обох, гарантовані.

  1. Верхній одяг

Можливо це банально і практично, але вона точно оцінить турботу і любов. Новий стильний пуховик чи омріяна шубка покаже ваше піклування про її комфорт і здоров'я. Обирайте разом, щоб не прогадати з розміром. Перетворіть покупку на вибір з хорошим настроєм і насолодою.

  1. Похід у СПА-салон

Сертифікат на улюблені процедури, які роблять людину відпочилою, красивою та задоволеною життям. Масажі, маски, обгортування чи доглядові процедури, все що забажає кохана.

  1. Фотосесія

Новорічна фотосесія з атмосферою свята. Замовте особисту фотосесію з зачіскою, вбранням і макіяжем, а також можна зробити кілька світлин удвох. Незабутні враження, відчуття казки і згадка на довгі роки  гарантовані.

Подарунки можуть бути дорогими, практичними, приємними чи просто пам'ятними . Кожен обирає на свій смак і можливості. Не даруйте лише будь-які засоби гігієни чи їжу, виключення - коли ваша дружина мріє про цілий кілограм червоної ікри. Але і тут проявіть фантазію: кришталева ікорниця, срібна ложка і охолоджене шампанське.