"Знову не вгадав, а я так хотіла шубу!": як правильно реагувати на небажаний подарунок від чоловіка

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Новорічні свята наближаються і вже швидко настане час дарувати і отримувати подарунки . Можливо ви хотіли певну річ, і навіть натякали чоловікові безліч разів, а він знову придбав щось практичне і корисне. Але це не причина демонструвати своє невдоволення і псувати усім святковий настрій.

Хочу! розповідає, як реагувати на подарунки правильно і не зіпсувати свято. Адже головне у подарунках - це увага вашого партнера, а не його вартість. Тому емоції поглибше, нерви у пакуночок і посмішку на обличчя!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Знову не вгадав, а я так хотіла шубу!": як правильно реагувати на небажаний подарунок від чоловіка - фото №1

► Чоловіку варто пам'ятати, що важливе значення має оформлення подарунка. Навіть, якщо це дрібничка, потурбуйтеся про подарунковий пакет, гарно упакуйте у крафт-папір чи креативно приховайте у букеті квітів. До речі, лише квіти даруються на порозі, а для інших подарунків виберіть правильний і доречний момент.

► Коли даруєте подарунок, робіть це лицем до лиця, а не у момент, коли дружина зайнята приготуванням вечері. Скажіть кілька приємних слів, подякуйте за її любов і терпіння і посміхайтеся.

► Дружина не повинна ставити чоловіка у незручне становище фразами: "Це так дорого" чи" Я на таке не заслуговую". Зайва скромність може призвести до розчарування. Подякуйте з посмішкою і подивіться подарунок. Якщо це сукня чи прикраси, то сміливо одягайте і проводьте чудовий вечір. Коханій людині буде приємно побачити вашу реакцію відразу.

► У випадку, якщо подарунок не припав вам до серця і не виправдав очікування - не поспішайте реагувати негативно і плакати. Не демонструйте ваше невдоволення, щоб не зіпсувати нерви і не перетворити вечір на суперечку. Ви можете спокійно і врівноважено розповісти на наступний день, що це не те, на що ви розраховували і озвучити ваше бажання. Тоді наступного разу чоловік врахує ваші побажання і підбере вподобаний презент.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чоловіки не втримують у пам'яті деталі, тому ви можете обрати подарунок і вислати фото на телефон, де ненароком вкажете адресу, розмір і колір омріяної речі . Це допоможе йому зорієнтуватися у виборі і придбати те, що вам гарантовано сподобається. Пам'ятайте, що це стосується обох партнерів. Чоловіки теж мають вміти приймати подарунки з гідністю і тактовністю та дякувати за них.

Головне фото: Depositphotos