Романтика у стосунках: про які прояви мріють чоловіки

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото свічки, які горять
Фото: kartinkof

Чоловіки часто мріють про романтику у стосунках

Вважається, що сильна стать не повинна проявляти емоцій, все тримає під контролем та діє зосереджено. Чоловіки сильні, сміливі, мужні, але глибоко у душі мріють про романтику не менше за жінок.

Жінки частіше схильні до відвертих обіймів, поцілунків та розмов. А чоловіки значно рідше можуть робити це відкрито, проте прагнуть, щоб їхня половинка розуміла і робила деякі речі для них, розповідає zatyshok.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про яку романтику мріють чоловіки?

Жінка кладе голову на груди. Це показує високу довіру до партнера та викликає у чоловіка сильні почуття. Він відчуває себе сильним захисником, який може впоратися з будь-якими проблемами.

Хвалить. Чоловіки обожнюють, коли їх хвалять, особливо у присутності сторонніх людей.

Частіше говоріть, що високо його цінуєте. Це додає самооцінки та підкреслює, що його зусилля гідно оцінюються другою половинкою.

Уважно слухайте. Коли чоловік прагне поділитися та розповісти щось, уважно слухайте та перебивайте.

Ніжність. Чоловіки хочуть, щоб жінка говорила з ним ніжним голосом, обіймала просто так, несподівано цілувала, пестила та гладила по голові.

Щоб жінка першою ішла на контакт . Запросіть на обід, першою подзвоніть чи напишіть, це покаже, як високо ви цінуєте свого партнера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кожна людина і кожна пара має свої відмінні особливі риси і характери. Романтику можна створювати один для одного, неважливо, як довго ви перебуваєте у шлюбі . Головне, щоб ви прислухалися і цінували людину, яка з вами поряд.