Щоб з роками вогонь не погас: поради, які допоможуть не жевріти, а палати у стосунках "зі штампом"

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Романтика важлива у сімейному житті. Незалежно скільки ви у шлюбі: рік, 20 чи 35 років, ви повинні підтримувати романтичний настрій і влаштовувати незабутні миті, які розбавлять рутину і додадуть пристрасті у ваше життя.

Для того, щоб вас не поглинула сіра буденність, з якою зіштовхуються усі сімейні пари, потрібно вміти розпалити вогонь кохання. Які способи допоможуть зробити це яскраво, розповідає brides .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Щоб з роками вогонь тільки розпалювався: поради, які допоможуть не жевріти, а палати! - фото №1

Проводити багато часу разом у побуті може призвести до звикання і нудьги. А якщо ви і працюєте на одній роботі, то потрібно вміти відволікатися і робити один одному приємні сюрпризи.

Ніколи не припиняйте ходити на побачення

Для багатьох людей  побачення – це те, що можливо робити лише на початку стосунків. Але це важливо робити й протягом всього сімейного життя,  щоб зберегти романтику, інтерес і близькість у стосунках.

Щоб з роками вогонь тільки розпалювався: поради, які допоможуть не жевріти, а палати! - фото №2

Чесно висловлюйте свої думки та бажання

Якщо люди хочуть повернути пристрасть у свої стосунки, важливо чесно спілкуватися зі своїм партнером. Висловлювати свої бажання, потреби та занепокоєння в шанобливій і безконфліктній манері – основа для успішних та довготривалих стосунків. Навіть скаргу і невдоволення можна виказати спокійно і без крику.

Зберігайте романтику живою 

Дуже легко дозволити романтиці згаснути, коли після шлюбу проходить значний час, тож важливо докладати зусилля, щоб перешкоджати цьому. Здивуйте партнера маленькими жестами любові й турботи. Наприклад, напишіть милу записку,  заплануйте романтичну вечерю вдома чи зробіть партнеру масаж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отримуйте нові спільні враження

Щоб розпалити іскру, корисно пережити новий досвід разом. Вийдіть із зони комфорту й спробуйте щось, чого ви ніколи не робили раніше. Наприклад, спільний кулінарний урок, виконання пісні разом в караоке-барі, спільне навчання танців чи  екстремальний спорт. Обмін новими враженнями  між партнерами посилить почуття одне до одного.

Щоб з роками вогонь тільки розпалювався: поради, які допоможуть не жевріти, а палати! - фото №3

Дбайте про себе 

Коли людина турбується про себе, то відчуває себе більш впевненою, енергійною та реалізованою, що позитивно впливає на стосунки в парі. Тому знайдіть час для занять, які приносять радість і допомагають розслабитися. Це може бути, наприклад, йога, читання книги,  улюблена діяльність, хобі.

Підтримуйте фізичну близькість

Сексуальне життя є важливою складовою стосунків, яка допомагає зберігати інтимність, довіру і пристрасть. Не забувайте про ніжність, поцілунки, обійми, масажі, компліменти і інші способи виразити свою любов і бажання. Навіть ненавмисне раптове торкання може розпалити пристрасть у будь-який момент.

Щоб з роками вогонь тільки розпалювався: поради, які допоможуть не жевріти, а палати! - фото №4

Подякуйте за стосунки

Вдячність є одним з найпотужніших факторів, які покращують здоров’я, підвищують емоційний добробут, роблять щасливішими і зміцнюють відносини. Подякуйте своєму партнеру за те, що він є в вашому житті, за те, що він робить для вас, за те, що він дарує вам свою любов і підтримку кожної миті вашого спільного життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Миті проведені разом за незвичним заняттям, грою чи справою можуть зміцнити ваші стосунки і розпалити вогнище кохання з новою силою. Це дасть можливість подивитися на партнера іншими очима і дізнатися багато нового, незвіданого і чарівного.