Милі бажання, про які він мовчить: романтичні вчинки, на які чекають чоловіки

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

закохана пара фото
Фото: unsplash.com

Чомусь прийнято вважати, що романтичні вчинки потрібні тільки жінкам, але насправді чоловіки теж на них чекають

На жаль, чоловікам часто доводиться приховувати свої милі бажання через стереотипи, що склалися у суспільстві. Але, насправді, хлопцям теж хочеться романтики та ініціативи від жінок.

Які романтичні вчинки подобаються чоловікам: топ-7

Жінки звикли відкрито казати про те, що їм хочеться обіймів, прогулянок за руки або ж поцілунків. Але чоловікам теж хочеться уваги. Яких вчинків вони чекають? Розповідаємо!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Голова на грудях

Якщо жінка кладе голову на груди чоловіку, вона демонструє свою довіру та показує, що відчуває себе захищеною. Такий милий вчинок допомагає чоловіку відчувати себе потрібним.

Слова про те, як його цінують

Так, про такі речи варто казати. Чоловіку приємно розуміти, що його зусилля помічають та цінують.

Схвалення

Кому не хочеться, щоб його хвалили? Якщо чоловік намагається порадувати вас і зробити щось миле — влаштувати вечерю, подарувати букет чи ще щось романтичне — не зайвим буде щиро його похвалити. А особливо цінується похвала, яка сказана при друзях чи знайомих.

Уважно слухати

Чоловіки цінують те, що жінки уважно слухають їх розповідь, не перебивають. Це не тільки мило, але й підтверджує факт того, що дівчина поважає свого партнера. Так, трошки не про романтику у стандартному розумінні, але точно підживить ваші романтичні стосунки.

Ніжність

Ніжне ставлення зі сторони жінки є ключовим елементом у стосунках для чоловіка. Розмовляйте з ним ніжним голосом, турбуйтеся про нього і час від часу просіть обійняти чи поцілувати.

Доторки до волосся

Чоловікам подобається тілесний контакт. Особливо, якщо це приємні дотики до волосся і ніжний масаж голови.

Ініціатива

Зателефонуйте йому або напишіть повідомлення першою. Це продемонструє, що ви цінуєте спілкування з ним та додасть мотивації рухатися далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але, головне, не забувати, що кожна пара унікальна, і важливо враховувати індивідуальні особливості кожної людини.

Раніше ми намагалися знайти відповідь на вічне питання про те, чому чоловіки зустрічаються з одними жінками, а одружуються на інших. Деякі відповіді вас здивують.