Квіти на нігтях: малюємо пелюстки відбитками пензля — майстер-клас (ФОТО, ВІДЕО)

Манікюр і педикюр

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/arinails.lv/

Пропонуємо легкий і швидкий майстер-клас, як намалювати квітку на нігті

Весняний манікюр відрізняється ніжністю та вишуканістю. У моді — зображення рослин і птахів. Раніше ми писали про стильний манікюр із наклейками, а тепер покажемо, як намалювати квіти на нігтях пензликом для гель-лаків.

Нейл-майстер показала, як відбитками пензлика зобразити квіти на нігтях. Таку техніку може легко повторити навіть початківець, який не вміє малювати. Головне — акуратність і чистота.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спочатку зробіть манікюр, покрийте ніготь необхідним кольором, градієнтом або блискітками. Далі закріпіть усе фінішем, просушіть та уберіть липкий шар. Тепер можна малювати квіти.

Фото: marfa_nails_art
Фото: Art Studio by Yulia Lipova

Наберіть з палітри необхідний колір та відбивайте пензлик мазками, просушуючи кожну пелюстку. Малювати можна фарбою без липкого шару або гель-лаками. Серединку квітки можна зробити об'ємною: стразами, блискітками або акриловою пудрою. Тонким пензликом зробіть контур квітки, аби додати об'єму.

У квітах можуть бути всі нігтики, або декілька біля однотонних. Відбитками пензлів різного розміру можна малювати тюльпани, підсніжники, крокуси, бузок і листочки різної форми. Не бійтеся експериментувати із колірною гамою. Квіти на нігтях пасують жінкам будь-якого віку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Diana E. Gilchrist
Фото: Co giao Juna_Team Nghi Thao
Фото: Olga97Lebedeva
Фото: Elena Andreeva
Фото: Mariana Design
Фото: instagram.com/arinails.lv/

Нагадаємо, раніше ми писали про розкішні нігті на кожен день. До вашої уваги — стильні варіанти манікюру в стрази, які будуть додавати шарму жінкам різного віку.