Манікюр для нареченої на весну 2024 (ФОТО)

Манікюр і педикюр
737
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Розкішні нігті у стразах для нареченої
Фото: іnstagram.com/chillax_nails/

Пропонуємо вам ніжні та ексклюзивні варіанти нігтів для нареченої на весну 2024 року

Цієї весни у моді кольорові нігті із квітковим принтом. Якщо ви — наречена, зверніть увагу на ніжний декор із додаванням страз та намистинок. Раніше ми публікували рандомні варіанти наймоднішого весняного манікюру, а тепер розкажемо, які нігті будуть пасувати для модниці у весільній сукні.

Нейл майстри показали, який манікюр буде у тренді для наречених цієї весни. Основними кольорами залишаються білий, молочний, бежевий, блідо-рожевий та золотий. Якщо ви хочете зробити дизайн на нігтях, зверніть увагу на варіанти, де на нюдовому, персиковому або молочному фоні білим контуром намальовані квіти, геометричні фігури або вензеля. Їх можна довершити білою акриловою пудрою, дрібним шимером та стразами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не виходить із моди для нареченої і французький манікюр. Білі кінчики можна декорувати смужками із золотими блискітками або стразами Сваровські. На два нігтика кожної руки гарно додати декор. Наприклад, мереживо або квіти пастельного кольору.

У тренді як довгі, так і короткі нігті різної форми. Обирайте свій стиль за власними вподобаннями. Не забувайте, якщо на ваших пальчиках багато каблучок, то манікюр повинен бути із мінімальним декором або без нього, щоб рука не виглядала дешево. Якщо ж ви звикли носити по одній каблучці або по дві, декоративні нігті будуть доречними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про універсальний педикюр. Для вас — найкращі варіанти нігтиків із блискітками ,які будуть пасувати жінкам різного віку.