Манікюр із наклейками: як можуть виглядати квіточки, рослинки і пташечки (ФОТО)

Манікюр і педикюр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Манікюр із наклейкою в квіти, фото
Фото: instagram.com/krisstall_nails_/?g=5

Нейл-майстри показали, наскільки розкішними може бути дизайн нігтів із наклейками

Чимало модниць уникають декоративного манікюру. Наклейки та слайдери, на яких зображені квіти, рослини, птахи або тварини, часто виглядають по-дитячому на нігтях. Раніше ми писали про модний манікюр із блискітками, а тепер покажемо, як насправді потрібно клеїти "дитячі" наклейки.

Нейл-майстри представили варіанти нігтів, на яких є наклейки і слайдери. Зображення рослин, тварин і птахів весною 2024 року — ультрамодні. Головне — зробити якісний манікюр та зі смаком підібрати додаткові кольори.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо наклейка чи слайдер мають конкретні відтінки, такими ж за кольором повинні бути і нігтики, що поруч. Допускається варіант, коли вони на тон темніші. Також важливо, аби декор мав якісний друк. Усі лінії повинні бути чіткими і тонкими, а кольори — чистими і не розмазаними.

Якщо правильно поєднати наклейки із однотонними нігтями, то такий манікюр додасть розкоші жінці будь-якого віку. А ще буде пасувати під різний образ модниці. Якщо ви любите довгі нігті не бійтеся експериментувати із великими наклейками. Якщо ж ви прихильниця короткого манікюру, обирайте дрібні, чіткі візерунки, і розташовуйте їх вздовж нігтя, аби візуально не розширити нігтьову пластину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про ультрамодний колір манікюру на весну 2024 року. До вашої уваги — нігті фіолетових відтінків, які увійшли в тренд.