Манікюр із блискітками: ТОП-3 стильні відтінки весни 2024 (ФОТО)

Манікюр і педикюр
1 040
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Манікюр із блискітками, фото
Фото: instagram.com/zinaida.nails.pro/?img_index=1

Нейл-майстри показали, як зробити модний манікюр із блискітками на весну цього року

Якщо ви любите яскраві і декоративні нігті, зверніть увагу на трендовий дизайн цієї весни. У моду повернулися блискітки. Раніше ми писали про манікюр для нареченої , а тепер покажемо, наскільки розкішно можуть виглядати блискучі нігті

У моді — блискітки різної форми та величини. Обирайте їх в залежності від своїх вподобань. Стильно виглядає шимер, втирка голограмою та крупні, багатогранні блискучі елементи. Такі нігті доречно компонувати із однотонним контрастним кольором.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наприклад, якщо ви робите манікюр із блакитними блискітками, нігті, що поруч, повинні бути або такого ж відтінку, або на тон темнішими. Саме таке поєднання кольорів додасть багатого вигляду і підкреслить ваш стиль.

Наймоднішими відтінками весни 2024 є фіолетові, зелені та персикові. Їх стильно поєднувати із молочним, білим або чорним. На одній руці будуть стильно виглядати нігті, які переходять зі світлішого тону в темніший — по різному відтінку на кожному пальчику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про ніжний манікюр в квіти . Для вас — добірка стильного декору нігтів, який буде доречним для жінок будь-якого віку.