Манікюр зі стразами: розкішні нігті на кожен день (ФОТО)

Манікюр і педикюр
586
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Нігті у стразах та намистинках, фото
Фото: instagram.com/koriazkina_nail_best/

Нейл-майстри представили розкішні нігті на кожен день

Із приходом весни панянки знімають перчатки і рукавички. Тепер можна сміливо робити довжелезні нігті зі стразами, адже ніщо не заважатиме їх носити. Раніше ми писали про стильний весняний манікюр, а тепер розкажемо, якими можуть бути нігті, оздоблені камінцями та намистинками.

До вашої уваги — стильні та нестандартні нігті зі стразами Сваровські. Ці камінці бувають різної форми, величини та кольорів. Основна їхня відмінність від інших страз — надзвичайно багатогранний блиск, який відбиває будь-які промені світла. А ще справжні Сваровські не мутніють і не втрачають колір.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стрази Сваровські підходять для нігтів будь-якої довжини. На довгі можна розміщувати великі камінчики різних форм, або робити візерунки із дрібних. На короткі можна клеїти як малі, так і 1 великий камінчик.

Сваровські модно виглядають як на френчі та однотонних нюдових нігтях, так і на декоративних. Наприклад, гарно зробити однотонні нігті в кольорі, поруч — ніготь у квіти, а біля нього один із однотонних доповнити стразами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про квітковий манікюр. До вашої уваги — трендові варіанти ніжних нігтів із різними кольорами та квітами.