Найкращі парфуми квітня 2024: дозвольте собі новий аромат

Парфумерія

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Порадуйте себе новими ароматами на весну, які будуть доповнювати ваш імідж

Весна — це привід змінити свій аромат. Жінки переходять на легкі парфуми із нотами цитруса та квітів. Раніше ми писали про найсмачніші парфуми з ароматом ванілі, а тепер розкажемо, чим варто побалувати себе у квітні.

До вашої уваги — добірка весняних парфумів, які бездоганно підійдуть на квітень 2024 року. Середина весни — це період, коли ще немає сильного тепла, але вже хочеться змінити свій образ і скинути важкі куртки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для квітня пасують аромати із нотами ірису, бузку, троянди, мускусу, гіацинта, мімози, нарциса, півонії та конвалії. Такі парфуми доречно використовувати і на кожен день, і на романтичний вечір.

Salvatore Ferragamo “Incanto Shine”

Ця туалетна вода бездоганно підходить для щоденного користування весною. Її аромат буде доречним і для дівчат, і для жінок. Перша нота — ананас, бергамот, маракуйя, друга нота — персик, фрезія, рожева півонія. Третя нота — бурштин, кедр, мускус.

Фото: notino.ua

Lanvin “Modern Princess”

Парфуми пасують вільним, незалежним жінкам, які асоціюють себе із принцесою. Перша нота — червона смородина, червоне яблуко. Друга нота — фрезія, жасмин, третя нота — мускус, ванільна орхідея, біле дерево.

Фото: notino.ua

Paris Hilton “Hilton Siren”

Розкішний весняний аромат від Періс Хілтон пасує модницям будь-якого віку. Перша нота — червоний жасмин, мандарин, персик, абрикос. Друга нота — жимолость, орхідея, лотос, третя нота — ваніль, мускус, сандалове дерево.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: notino.ua

Раніше ми писали про найкращі одеколони. Для вас — добірка чоловічих ароматів , яка може надихнути на хороший подарунком з нагоди свята чи просто так.