ТОП-5 парфумів з ароматом ванілі (ВІДЕО)

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото парфум Diptyque Eau Duelle
Фото: satupanda

Парфуми з приємним ароматом ванілі

А ви знали, що ваніль може пахнути весняною прохолодою , теплим промінням і ніжною пристрастю? Більшість людей асоціює запах ванілі з смачною випічкою, тому рідко обирає ванільний парфум, адже далеко не усім хочеться пахнути тортом чи морозивом.

Ваніль може бути суха і масна одночасно, пудрова і колючо-гірка, у поєднанні з лавром, лавандою, цитрусом чи зеленим чаєм. Аромат можна обрати залежно від ваших вподобань.  Про улюблену ваніль та кращі парфуми з її запахом розповідає на youtube каналі парфумерна блогерка Ольга Насонова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ванільні аромати можуть бути їстівні, спецієві, деревні, гурманські, легкі, ніжні, свіжі та звабливі.

Vanille Franck Boclet

Пахне італійським панетоне з лимонним кремом. На початку відчувається смачна випічка, коли цитрусовість вивітрюється, відчуваються спеції та пудра з легкою кислинкою. Приємний і життєрадісний аромат, який гарно комбінується з цитрусовими ароматами.

Décou-Vert Laboratorio Olfattivo

Відчувається волога свіжа ваніль, ніби нектар зібраний з квітки. Справжня весна у флаконі. Конвалія, квіти, ніжність і легкість поєднана з невагомістю пелюсток і кремовою солодкістю, яка далі напудрюється фіалковим ароматом. Справжня ванільна зброя для чоловіків.

Gypsy Water Byredo

Аромат починається яскравими цитрусами та хвойними свіжими нотами ялівцю у поєднанні з кремовим сандалом. Далі розкривається затишною спокійною ваніллю, без гострих кутів і відлякуючих компонентів. Більше зимовий аромат, який асоціюється прогулянкою по хвойному лісі.

Un Bois Vanille Serge Lutens

Найпозитивніший ванільний парфум. Це аромат про деревинну ваніль у якій є молочна нота і не кулінарна спецієва ваніль. Аромат просто створений для прохолодного повітря. 

Eau Duelle edp Diptyque

Вишуканий ванільний аромат, який з першого пшику зачаровує звабливістю. Ваніль додає дереву солодкості. У парфум ніби додали дрібку вечірньої магії. Затишний аромат підходить для щоденного носіння.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про дивовижний аромат GIVENCHY Irresistible Rose Velvet . Цей парфум здатний зачарувати пристрастю та ідеально підійде до весни.