Не новий, але надзвичайно елегантний: парфум Lacoste Pour Femme не втрачає привабливості з часом

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото парфум Lacoste Lacoste Pour Femme
Фото: myoriginal

Парфум Lacoste Pour Femme здатний зачарувати з першого пшику

Жінка завжди була винятковою загадкою, які неможливо до кінця розгадати. Вдало підібраний аромат може підкреслити чуттєвість та додати шарму і чарівності. Особливо весною хочеться відчути приємний аромат, який нагадує про цвітіння садів і нектар квітів.

Аромат може розкрити внутрішній світ жінки, додати впевненості і неповторності. Хочу! пропонує звернути увагу на Lacoste Pour Femme, який може проникнути у глибини загадкової жіночої душі і виявити все найкраще за допомогою складних парфумерних композицій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Аромат з'явився у 2003 році і завоював серця мільйонів жінок, які прагнуть класичної, стриманої елегантності. Парфум відрізняється ніжністю, простотою та ненав'язливістю, проте здатний полонити розум і грати з почуттями.

Верхні ноти пекучого перцю, звабливої фрезії та свіжого соковитого яблука створюють образ доглянутої, впевненої у своїх діях, жінки. Елегантність натури вдало підкреслює витонченість фіалки, гібіскуса, щемливого жасмину, геліотропу та королеви квітів - троянди.

Наприкінці аромат розкривається м'якістю замші, ненав'язливістю білого кедра і сандалу. А наостанок можна почути ледь вловний аромат ладану, який заспокоює. 

Затишний, пудровий, м'який, дуже комфортний, не викликає роздратування. Ідеально підходить, якщо хочеться бути жіночною, а не кидати виклик, коли слід забути про те, що ти амазонка і твої очі можуть метати іскри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Солодкуватий, грайливий і повітряний, лагідний і світлий, із чудовими вершковими відтінками і відчуттям польоту у хмарах. А коли захочеться відчути чогось особливого, оберіть аромати з ваніллю.