Фіолетова зала: бузковий тренд інтер'єру 2024 (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
2 162

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Дизайнери показали варіанти модного інтер'єру у фіолетових відтінках

Серед ультрамодних кольорів для інтер'єру 2024 року є бузковий. Його відтінки стильно виглядають і на стінах, і на текстилі, і на меблях. Раніше ми писали практичні ідеї для маленької кухні , а тепер покажемо, як може виглядати зала у фіолетовий кольорах.

До вашої уваги — стильне рішення кольорової гами у стилі бузку. Ці відтінки надихають, мотивують і піднімають настрій. Вони можуть бути як теплими, із нотами рожевого, так і холодними — більш волошкові та сині. Усі варіанти освіжають та додають затишку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: thedecorista.com
Фото: Lexie Amarandos
Фото: ahmad kitchen best design decor
Фото: boredpanda.com

До фіолетових відтінків бездоганно пасують білий, молочний, жовтий, або жовтий з оливковим. Додаткові відтінки можуть бути в деталях: картини, вази, горщики для вазонів, рамки картин, декоративні подушки. Якщо стіни бузкові, найгарніше буде виглядати біла або молочна підлога. Тоді додатковий колір може бути або на м’яких меблях, або на текстилі.

Фото: ModernNestInteriors
Фото: decoholic.org
Фото: donpedrobrooklyn.com

Якщо ваша зала простора, можна брати насичені фіолетові відтінки. Для маленьких кімнат підійдуть світлі пастельні тони. Бузкові з молочним стіни візуально додадуть простору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, який ремонт зробити у дитячій кімнаті. Для вас — найкращі пропозиції арочного дизайну в трендових відтінках.