Їздила в окупований Крим та носила радянську форму: неочікувані факти про Ірину Гатун

Новини шоубізнесу
1 006

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ірина Гатун — актриса театру, кіно та зірка "Вечірнього Кварталу", яка донедавна досить успішно будувала кар'єру в українському шоубізнесі. Однак вона втрапила до гучного скандалу через свій неоднозначний  номер про переселенку зі Скадовська. Як виявилося, біографія Гатун налічує ще чимало несподіваних фактів, які вас точно здивують.

Неочікувані факти про Ірину Гатун

Ірина Гатун народилася 30 вересня 1987 року в Києві, але виросла та довгий час жила в Ніжині. Їй 36 років. За знаком Зодіаку актриса Терези.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гатун закінчила музичну школу за класами хору та фортепіано. Батьки акторки досі співають у хорі української пісні "Червона калина", а ось сама Ірина відвідувала дитячий хор "Червона калинонька", де займалася разом з солісткою гурту Go_A Катериною Павленко.

До столиці Ірина переїхала через кохання, яке так і не склалося. Там вона закінчила Київський державний коледж туризму та готельного господарства. Понад п'ять років Гатун працювала в готелях і ресторанах.

У світ театру та кіно Гатун потрапила випадково. Вона працювала барменом на виїзному банкеті у Театрі юного глядача, де познайомилась з актрисою Інною Мірошниченко. Та направила її у театр "Чорний квадрат".

Виявляється, до "Жіночого кварталу" Гатун кликали декілька разів. Спочатку актриса відмовлялася через свій графік, а потім виставила організаторам дві умови: ніхто не покине шоу через неї та їй не потрібно буде відмовитися від роботи в "Чорному квадраті".

У грудні 2023 року Гатун пішла з "Жіночого Кварталу", щоб замінити Олену Кравець в шоу "Вечірній Квартал". Однак ця історія не увінчалася успіхом. У новорічну ніч на ТВ вийшов номер Гатун, в якому вона зіграла українську біженку зі Скадовська, яка не може перейти на українську мову та сама себе принижує перед жителем західної України, говорячи що вона "сіськадовська". В Мережі гостро відреагували на такий "витвір мистецтва" та засудили команду "Вечірнього Кварталу". Згодом сама Ірина попросила вибачення за неоднозначний номер, однак публіка ображена досі.

Після скандалу з'явилися ще цікаві факти з життя Ірини. Виявляється, актриса їздила до окупованого Криму у 2019 році. А у 2015 році Гатун ділилися світлинами, на яких вона у радянській формі святкує 9 травня.

Полюбляє Гатун російську культуру. На сайті "Чорного кварталу" Ірина зазначає, що її улюблені актори це Олег Янковський та Фаїна Раневська.

У січні 2024 року Ірина Гатун  потрапила в базу "Миротворець". Там зазначається, що актриса брала участь у "гуманітарній агресії проти України" та "знущалася з українських громадян, які перебувають на окупованих російсько-фашистськими загарбниками територіях".

Багатьох українців цікавить ще одна деталь — особисте життя Ірини Гатун, її сім'я та чоловік. Актриса неодружена та немає дітей. Про своє особисте вона розповідає рідко. Однак в Мережі ходили чутки про роман Ірини з Юрієм Ткачем. Зірка все спростувала та запевнила, що Юра — її найкращий друг. Тільки от в нього вдома вона буває частенько. Там в неї є своя кімната та зубна щітка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  цікаві факти  про співака Alekseev. Він дуже пишається своєю фамілією та зустрічається з росіянкою.