Перед тим, кого це образило, я приношу вибачення, щирі: акторка студії "Квартал 95" перепросила за номер про переселенку зі Скадовська

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська гумористка, акторка студії "Квартал 95" Ірина Гатун, яка взяла участь у нещодавньому номері новорічного Вечірнього Кварталу про українську переселенку зі Скадовська (Херсонська область) вибачилася за цей, доволі неоднозначний номер.  Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що Ірина  виступала на сцені разом з відомим коміком Юрієм Великим. Вони висміяли українців, які не не вміють розмовляти державною мовою. Головна героїня їхнього номеру - жителька Скадовська, який уже досить довгий час знаходиться під російським ненависним режимом. Саме через це на артистів обвалилася порція хейту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Ірині довелося вибачатися за свою акторську роботу. Своє вибачення воно розповсюдила в Instagram Stories. Нині воно шириться по ЗМІ.

Суть номера була в тому що українців зобов'язані говорити рідною мовою. Перед тими кого це образило, я приношу вибачення, щирі, але тим проплаченим тварям, які спеціально піднімають хейт, я хочу сказати, що ви та ваш путін х*ло,

- резюмувала Гатун.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як учасник "Квартал 95" Юрій Великий перепросив за скандальний номер про переселенців. Актор пояснив справжню суть мініатюри.