Від дружби не лишилося і сліду: EL Кравчук здивував подробицями про Ані Лорак

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український співак та актор  EL Кравчук, який здивував вітчизняного слухача музичним різдвяним подарунком, висловився про артистку-зрадницю Ані Лорак, яка підтримує рф у війні з Україною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, в інтерв'ю виданню Telegraf артист дав розгорнуте інтерв'ю. У ньому знаменитість розповів про своє відношення до війни, плани на майбутню творчість, а також  про опальну Ані Лорак, якій колись був хорошим другом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, EL Кравчук не може до сих пір зрозуміти, як співачка могла зрадити рідну землю. На запитання про те, чому  у Лорак така антиукраїнська позиція щодо війни, співак заявив, що зірка ницо впала.

 Не знаю, що з нею сталося, це взагалі "отрута" якась, що перетворила її на страхіття. Так ницо впасти! Я розумію, що можуть бути якісь обставини, але взагалі нікому цього не побажав би. Це стосується й деяких інших артистів, що теж так низько впали. Говорю про людей, які народилися в Україні, яким Україна все дала, і таке робити.

Своєю чергою артист заявив, що він ніколи так не зміг би вчинити. При цьому співак порівняв зразу Лорак із забуванням української мови.

Водночас вони ж знають правду і що таке справедливість. Все точно знають. Я у цьому переконаний. Це не ілюзія і не таблетка, яку з'їдаєш і забуваєш все, що було вдома. Ти не забудеш ні материнської мови, ні материнського молока, ні ночей цих, ні Дніпра. Я не забуду ніколи. Я так Київ люблю!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як EL Кравчук випустив новий потужний трек.  Новий трек артиста "Додому" відображає душу кожної людини, якій довелося пережити жахи війни і, на жаль, виїхати з України.