Григорій Решетник розповів про досвід спілкування з працівниками ТЦК: деталі

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетник, який розповів, чи повернеться на екрани телебачення проєкт "Холостяк" зізнався, що нещодавно його зупиняли працівники ТЦК. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, як повідомив Решетник, випадок стався на вокзалі в Одесі. Туди Григорій приїхав у справах.  Детальну публікацію розповіді селебритіс опублікував на своїй офіційній сторінці в Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомив медійник, людина, яка чекала на нього, була напрочуд здивована, що зірок теж перевіряють як і звичайних людей. Зокрема, після зустрічі з ТЦК ведучий наголосив на важливості дотримання українцями чинного законодавства.

Сьогодні на вокзалі до мене підійшли представники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Дуже професійно, інтелігентно і коректно попросили пред'явити документи. Потім впізнали, але це не змінило процесу перевірки. Переконавшись, що всі документи в нормі - хлопці побажали гарного робочого дня. Я дорослий хлопець і розумію, що ситуації бувають різними… я розповів свою історію. Проте, вважаю, що ми з повагою маємо ставитись до закону та тих, хто відповідає за його дотримання. Бо це основа! І хотілось би, щоб не тільки прості українці жили за законами...

– резюмував Григорій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина Григорія Решетника зізналася, скільки зіркове подружжя витрачає щомісячно. Вийшла доволі велика сума.