Після необачного жарту про смерті, Потап публічно звернувся до Насті Каменських, але вона проігнорувала допис чоловіка

Новини шоубізнесу
16 391

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Продюсер вирішив підтримати творчість своєї дружини та знову розвінчати чутки щодо їх розлучення

Після невдалого жарту про власну смерть , Потап знову активізувався у соцмережах. І варто зазначити, що його нова публікація привернула не менше уваги, адже у ній репер звернувся до своєї дружини з дивним проханням. Про що йде мова — розповідаємо на Хочу!

Тільки нещодавно у Мережі знову розрослися чутки про кризу у стосунках Насті Каменських та Потапа. Ба більше, за словами блогера-пліткаря, зіркова пара вже давно не разом, адже артист нібито зраджував дружину з її кращою подругою . Втім, за чутками, сама співачка теж вже встигла закрутити новий роман. Однак увесь цей час пара продовжує ігнорувати такі обговорення і спростовувати інформацію, ніби вони вже давно не разом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На фоні цього репер продовжує підтримувати свою дружину й у карʼєрі. Так, днями Потап оприлюднив у себе в Instagram кадри з нового кліпу Насті Каменських, і залишив загадковий напис “Не облиш мене”. Однак спокійно, насправді саме так називається трек співачки, премʼєра якої відбулася ще 22 березня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Потап присвятив нову пісню своїй мамі . Артист зізнався, що його близькі вже давно чекали такий трек від нього.