Євробачення 2024: як віддати голос за країн-учасниць у першому півфіналі в Україні та за кордоном

Новини шоубізнесу
10 135

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: eurovision.tv

Саме у першому півфіналі виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil, тому ми з нетерпінням чекаємо його початку

З наближенням дати початку Євробачення 2024, прихильники конкурсу дедалі більше цікавляться процесом голосування та можливістю підтримати своїх улюблених виконавців. Отож, як саме можна віддати свій голос і чи мають українці можливість підтримати alyona alyona та Jerry Heil? Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Відповідно до правил Євробачення, глядачі можуть голосувати лише в півфіналі, участь у якому бере їхня країна. Це означає, що українські глядачі матимуть можливість віддати свої голоси під час першого півфіналу, в якому виступлять alyona alyona та Jerry Heil з композицією “Teresa & Maria”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як голосувати у першому півфіналі Євробачення 2024

Офіційний додаток Євробачення — це один зі способів віддати свій голос за фаворитів. Встановивши додаток на смартфон чи планшет з операційною системою iOS, Android або Windows, глядачі матимуть можливість підтримати своїх улюблених артистів у будь-який зручний для них час.

Також, голос можна віддати через SMS на спеціальний номер телефону, призначений для голосування у кожній країні. Цей номер буде доступний під час трансляції Євробачення, а також на офіційному сайті конкурсу.

Варто зазначити, що не лише глядачі з країн-учасниць можуть взяти участь у голосуванні. Любителі Євробачення з усього світу можуть віддати свій голос через офіційний додаток або сайт конкурсу.

Коли розпочнеться голосування у першому півфіналі Євробачення 2024?

З огляду на оновлення цього року, підтримати фаворита можна буде вже після виходу на сцену першого конкурсанта, що дає більше часу для вибору та надсилання голосу. Адже раніше лінії для голосування відкривалися тільки після виступу останнього конкурсанта.

Українські глядачі та всі шанувальники Євробачення 2024 матимуть можливість підтримати своїх улюблених артистів на першому півфіналі, який відбудеться вже 7 травня в Мальме. Не пропустіть можливість віддати свій голос і допомогти українським виконавцям досягти перемоги на міжнародній сцені! Але, памʼятайте, що знаходячись в Україні, голосувати за наших представниць ви не можете! :)

Окрім того, варто зауважити, що Україна вийде сьогодні у першій частині шоу, під номером 5. Додаткову інформацію про те, де дивитися перший півфінал та як проголосувати за фаворита розповсюджував телеграм-канал Культурна Прачечна.

Неможливо відобразити вміст. Переглянути в Telegram
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, де дивитися прямий ефір першого півфіналу Євробачення 2024. Сьогодні ми нарешті побачимо повноцінний виступ Альони Альони і Джері Хейл.