Які спеції ідеально підходять до курки: ТОП-6 приправ, які зроблять її смак ідеальним

Кулінарні підказки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото створене ШІ для Hochu.ua

Не всі додатки та приправи однаково добре пасують до курячого м'яса

Курка — один із найпопулярніших видів м’яса, який господині просто обожнюють. По-перше, вона досить дешева, по-друге, її надзвичайно легко готувати, а по-третє, з куркою можна приготувати практично все! Ми вже розповідали, як зробити, аби запечена курочка була неймовірно соковитою — із цим допоможе один безкоштовний інгредієнт, який усі зазвичай просто викидають. Тепер же розкажемо, які спеції ідеально пасують до цього виду м’яса.

Виявляється, є аж 6 варіантів, з якими ви точно не прогадаєте! Списком пряностей та додатків до курки, з якими вона буде м’якою, ніжною та соковитою після запікання, ділиться pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які спеції підходять до курки:

  1. Часник . Його можна як вичавлювати прямо на м’ясо, так і нарізати шматочками або класти цілими зубчиками. Крім того, дуже смачно готувати курсу з різними маринадами, до яких додають часник.

  2. Цибуля . Класти можна як попередньо обсмажену цибулю, так і сиру — після запікання ефект все одно буде “вау!”. А ще, як і часник, її можна додавати до різних маринадів.

  3. Куркума . Ця спеція додасть курці надзвичайно красивого вигляду — готова запечена курочка просто сяятиме! Смаковими властивостями готової страви ви теж залишитесь задоволені.

  4. Імбир . Пам’ятайте, що це досить спеція! Але з куркою вона поєднується ідеально. Можна використовувати як у сирому, так і в порошкоподібному вигляді.

  5. Паприка . З нею курка гарантовано отримає ідеальний вигляд та пречудовий смак!

  6. Різні види перцю . Ми говоримо не тільки про класичний чорний перець, а й про лимонний, рожевий (пірул) та білий види перцю. Експериментуйте, але обережно, адже курка вийде досить гострою!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що зробити курку соковитою можна і в інший спосіб — за допомогою звичайної зубочистки. Розповідаємо, як працює ця кулінарна хитрість!