Один безкоштовний інгредієнт допоможе приготувати неймовірно соковиту курку: хитрий лайфхак

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

запечена курка
24 канал / Так курочка буде особливо соковитою

Простий і доступний кулінарний трюк

Ми розповідали, як приготувати смачне картопляне пюре . Тепер ділимось лайфхаком, який дозволить приготувати курку особливо соковитою.

Запечена курка - чудова страва, але вона часто виходить сухою. Разом із Ukr.Media розповідаємо про простий спосіб зробити м'ясо ніжним, соковитим і танучим в роті. Потрібно просто запекти курку з банановою шкіркою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Навіщо потрібна шкірка банана

Бананова шкірка містить калій і клітковину, які допомагають зберегти вологу в м'ясі, зробити його м'якішим та надають шматкам приємного аромату.

Як запікати курку з банановою шкіркою

Розкладіть курку у формі для випікання. Накрийте її однією або двома банановими шкірками. Запікайте в духовці, як зазвичай.

Цей метод простий і доступний, а ще він не потребує спеціальних інгредієнтів. купувати взагалі нічого не доведеться, адже бананова шкірка - це компонент, який інакше би опинився в сміттєвому відрі. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей спосіб забезпечує соковите і смачне м'ясо. Особливо рекомендується для приготування курячої грудки, яка має схильність до сухості. Якщо ж ви плануєте варити цей шматочок, чи розповідали, як приготувати його ніжним.