"Це стрічка про наших людей, про єднання": Алан Бадоєв прокоментував прем'єру свого фільму "Довга Доба"

Кіно та серіали
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Перші кінопокази нашумілої  прем’єри документального фільму "Довга Доба", саундтрек до якого написав Макс Барських  проходить з аншлагами по всій країні. Українці діляться своїми враженнями та емоціями після перегляду стрічки.

Також стало відомо, що партнери показу мережа кінотеатрів Multiplex та Monobank вже повідомили про додаткові покази 12 та 13 лютого на благодійних засадах. Це робиться для того, аби кожен мав змогу переглянути фільм. До речі, за кілька днів команді Алана Бадоєва, який виступив режисером стрічки, вдалося зібрати під гаслом "Зроби донат — врятуй життя захисника" понад півмільйона на реабілітацію військових.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що ж до самої прем'єри "Довгої Доби" від Алана Бадоєва та 1+1 Україна, то вона відбулася у ТРЦ Гулівер 9 лютого. Підтримати Бадоєва у цей важливий день прийшло близько 400 зіркових друзів, а також героїв стрічки. Отож. серед гостей були: Оля Полякова з донькою та продюсером Михайлом Ясинським, Євген Філатов, Євген Хмара, Наталія Могилевська, Дмитро Гордон, гурт Творчі,співачка Роксолана, виконавиці Таяна та Джері Хейл, а також блогери Даша Квіткова Андрій Бєдняков, Олексій Суханов, Нікіта Добринін, зіркове подружжя Тімур та Інна Мірошниченки і багато інших селебритіс. Провідні герої та творці фільму вже встигли висловитися про нашумілу стрічку.

"Це стрічка про наших людей, про єднання": Алан Бадоєв прокоментував прем'єру свого фільму "Довга Доба" - фото №1

Алан Бадоєв:

Коли в мене донька запитує «Як ти?», я завжди відповідаю, що все добре. Але є дещо важливе, що я хотів би їй згодом показати, те, чим я жив останні два роки. «Довга Доба» - це фільм-капсула часу і я маю надію, що багато людей у світі відчують те, що відчуваємо ми, українці, кожного дня. Це фільм не про війну, це стрічка про наших людей, про єднання, яке зробило нас тими, ким ми є на сьогоднішній день. Це факт про нашу справжню історію, яку ніхто й ніколи не має права переписати.

"Це стрічка про наших людей, про єднання": Алан Бадоєв прокоментував прем'єру свого фільму "Довга Доба" - фото №2

Максим Кривицький:

"Довга доба" - це український проєкт, який матиме найбільше міжнародне поширення, адже нам важливо, аби українське слово, правда про Україну і те, що відбувається звучало голосніше на весь світ і про нас не забували. Після прем’єри в кінотеатрах, вже 24 лютого о 22:00 цей фільм можна буде побачити на телеканалі “1+1 Україна”. Зараз нам треба говорити голосніше про себе і створювати контент, який буде викристалізовувати нашу націю і залишить нашим нащадкам розуміння, що ми все життя робили правильні кроки і наша країна здобула Перемогу у цій кривавій війні.

Олена Жук, героїня фільму:

Не запам’ятовуйте наших імен, хочемо, щоб ви запам’ятали й перейнялися нашими цінностями», - якось сказав мій чоловік Роман Жук. - Сьогодні мені нічого додати окрім вдячності команді за можливість транслювати ці цінності на широкий загал. Давайте пам’ятати, давайте змінюватись, давайте зростати разом.

Дмитро Лінько, військовий, герой фільму:

У нас з хлопцями накопичилося дуже багато відео з боїв, але той, що ви побачите сьогодні на екрані — один з найважчих. Для нас це додаткова пам’ять про тих братів, які загинули в тому бою. У кожного присутнього в цій залі є своя історія війни, вона переповнена трагізмом, але все ж таки хотілося, щоб в кінці ми наповнилися думкою про те, що заслуговуємо на перемогу. І такий фільм є поштовхом для світу згадати та ще раз нагадати, що для нас це життя і ми розраховуємо на їхню відповідь та допомогу.

Зазначимо, що телевізійна трансляція "Довгої Доби" відбудеться 24 лютого о 22:00, в день другої річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну. Після прем'єри в Україні, стрічка відправиться підкорювати серця іноземних глядачів.

"Це стрічка про наших людей, про єднання": Алан Бадоєв прокоментував прем'єру свого фільму "Довга Доба" - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Алан Бадоєв назвав найперспективніших молодих артистів. Продюсер порадив, кого українцям варто додати у свій плейлист.