Цинізм зашкалює: російські актори, прихильники Путіна, знялись в пропагандистському ролику про мобілізацію в Україні (ВІДЕО)

Кіно та серіали
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Максим Громов та Олександр Панов, відео
Фото: скриншот з відео

Цим відео росіяни планують підірвати мобілізацію в Україні

Проросійські Telegram-канали поширили в мережі відео українською мовою, щоб розпалити конфлікт серед українського населення. У цьому цинічному пропагандистському ролику знялись двоє відомих акторів.

Центральною ідеєю відео, що було поширене пропагандистськими ресурсами 1 квітня, є фраза: "Його синок - еліта, а ти - м'ясо". У ролику порівнюються два чоловіки: один живе розкішним життям, подорожує приватним літаком, відпочиває в Альпах, розважається з дівчатами та вживає алкоголь і наркотики, тоді як інший чоловік отримує травму на передовій під час бою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В кінці відео лунає фраза: "Ти знаєш, чиїх синів мобілізація не стосується". Зазначається, що можливою метою цього ролику є поширення конфліктів серед українців.

Відомо, що головні ролі в цьому відео зіграли російські актори: 26-річний Максим Громов з Москви, який нещодавно знявся в пропагандистському відео під час президентських виборів у Росії, а також 31-річний Олександр Панов з Тюмені, відомий за своєю участю у російських фільмах та ляльковому театрі. Жоден з акторів не прокоментував свою участь в цьому відео.

Максим Громов, фото
Фото: скриншот novyny.live
Олександр Панов, фото
Фото: скриншот novyny.live
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що зрадниця Регіна Тодоренко остаточно розпрощалася з Україною . Тепер одеситка хизується російським громадянством.