5 серіалів квітня, які ви точно не захочете пропустити (ВІДЕО)

Кіно та серіали
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Кадр з серіалу "Шугар"
Фото: apple.com

Другий місяць весни багатий на прем’єри

Раніше ми вже ділилися добіркою найкрутіших серіалів квітня, на вихід яких чекаємо з нетерпінням. А у цій статті додамо ще п’ять стрічок для перегляду. Погодьтеся, завжди добре, коли є з чого вибрати.

Цього разу пропонуємо вашій увазі прем’єри серіалів з зірками першої величини. Що важливо, вони належать до різних жанрів, тож ви точно знайдете те, що буде вам до вподоби.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кримінальна драма “Ріплі” (4 квітня)

Нью-йоркський мільйонер наймає Тома Ріплі, щоб той переконав його сина повернутися до США з Європи та зайнятися сімейним бізнесом. Проте Ріплі, не довго думаючи, вирішує обернути цю справу на свою користь.

Нуарний детектив “Шугар” (5 квітня)

Приватний детектив Джон Шугар береться за розслідування зникнення онуки голлівудського продюсера Джонатана Сігела - Олівії. Чим більше детектив занурюється у цю справу, тим частіше натикається на скелети в сімейній шафі Сігелів.

Шпигунська чорна комедія “Симпатик” (14 квітня)

Відслуживши в армії Південного В’єтнаму, головний герой перебирається до США та стає агентом під прикриттям. Щоб відточити майстерність шпигунства, він заручається допомогою поважного агента.

Історичний байопік “Франклін” (12 квітня)

Картина розповідає про 8 років з життя Бенджаміна Франкліна та його намагання відстояти незалежність США.

Шпигунський трилер “Вуаль” (30 квітня)

Агент МІ-6 Імоджен Солтер потрібно заручитися довірою сирійки Аділи, щоб запобігти загибелі десятків тисяч людей. Щоб отримати потрібні відомості, Солтер використовує різні методи - від прохань до шантажу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про 8 фільмів, які вийдуть у квітні 2024. Візьміть собі на замітку!