"Чорні" проти "зелених": трейлери до 2 сезону "Дому Дракона" змушують фанатів обрати свою сторону (ВІДЕО)

Кіно та серіали
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Рейніра Таргарієн та королева Алісента з "Дому дракона", фото
ФОТО: afisha.uz

Другий сезон побачимо вже у червні цього року

Доки фанати “Гострих картузів” плачуть через те, що їх улюблений серіал не отримав продовження на 7 сезон (але продовження з’явиться у формі повнометражного фільму з Кілліаном Мерфі у головній ролі), шанувальники приквела культової "Гри престолів” тішаться новими трейлерами до нового сезону “Дому дракона”. Що про нього відомо, на коли запланований вихід 2 сезону і чим такі особливі нові трейлери від HBO — розповідаємо на Хочу!

Днями популряний стрімінговий сервіс HBO випустив відразу два трейлери до 2-го сезону серіалу "Дім дракона" (оригінальна назва - House of the Dragon). “Чорний” трейлер показує, як ситуацію бачать королева Рейніра та принц Деймон Таргарієни, які хочуть за будь-яку ціну повернути собі престол.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А от в “зеленому” трейлері бачимо ситуацію очима королеви Алісенти Хайтауер, її батька - сера Отто Хайтауера та сина короля Ейгона II Таргарієна, які узурпували престол.

2 сезон серіалу “Дім дракона”: дата виходу

“Дім дракона” — це телесеріал-приквел до серіалу “Гра престолів”, який показує події, що відбувалися за 200 років до описаних в оригінальному телесеріалі. Це час розквіту Дому Таргарієнів.

Перший сезон побачив світ у серпні 2022 року. Він складається з 10 серій.

Буквально через кілька днів після прем'єри творці заявили, що серіал отримає продовження. Нині відомо, що 1 серія 2 сезону “Дому дракона” вийде вже 16 червня 2024 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, чи отримає продовження популярний український серіал “Спіймати Кайдаша”, який побачив світ ще у 2020 році. Один із головних героїв нещодавно поставив крапку у цьому питанні й не залишив фанатам ніяких сумнівів.