Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 5 по 9 лютого

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо новий тиждень з планування! Пропонуємо вам зараз швиденько додати до списку своїх справ, хоча б одну подію з цієї добірки. Куди піти в Києві з 5 по 9 лютого — читайте в нашому матеріалі!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 5 по 9 лютого у Києві!

Куди піти в Києві 5 лютого: прем'єра фільму "Інший Франко"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 5 по 9 лютого - фото №1

Що:  У кінотеатрі "Жовтень" відбудеться прем'єрний показ фільму "Інший Франко" за участю творчої групи. Це біографічна драма, що розповідає про життя третього сина Івана Франка, Петра, який став жертвою радянських репресій. Петро був співзасновником "Пласту", одним із перших авіаторів України, а також видатним державним та науковим діячем.

Де:  вулиця Костянтинівська, 26

Коли:  5 лютого січня, 20:00

Куди піти в Києві 6 лютого: Illuminarium. Магія світла

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 5 по 9 лютого - фото №2

Що:   Illuminarium  перенесе киян і гостей міста у світ різдвяних казок. Парк об'єднає свої вулиці та території ілюмінованими тунелями та арками, надаючи гостям можливість насолоджуватись чарівною атмосферою та тимчасово відірватися від реальних труднощів. Це місце, де кожен може зануритися в дивовижний світ і створювати ідеальні різдвяні фотографії, прогулюючись його просторами.

Де:  ВДНГ, Яблуневий сад

Коли:  6 лютого, 10:00-22:00

Куди піти в Києві 7 лютого: відкриття фотовиставки Дениса Кривого "Боротьба за свій пейзаж"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 5 по 9 лютого - фото №3

Що:  В просторі PEN Ukraine відбудеться виставка світлин " Боротьба за свій пейзаж ", яка триватиме до 7 квітня. Автором є Денис Кривий, фотограф-натураліст і військовослужбовець, який загинув у боях під Бахмутом 11 травня 2023 року. На виставці будуть представлені роботи з двох серій. Кошти, отримані від продажу фотографій, обіцяють передати для допомоги підрозділу, в якому служив Денис Кривий.

Де:  вулиця Лук'янівська, 14а

Коли:  7 лютого, 18:00

Куди піти в Києві 8 лютого: вечір джазової класики Луї Армстронга Mari sings Louis

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 5 по 9 лютого - фото №4

Що:  У Caribbean Club відбудеться прем'єра концертної програми "Mari sings Louis", присвяченої великому королю джазу Луї Армстронгу. Хіти з репертуару американського музиканта прозвучать у виконанні талановитої джазової співачки Марі Жигінас та мікрохору Fingers. Гостей зачекають такі неперевершені композиції, як "What a Wonderful World", "Go Down Moses", "A Kiss to Build a Dream On".

Де:  вулиця Симона Петлюри, 4

Коли: 8 лютого, 18:30

Куди піти в Києві 9 лютого: концерт та презентація нового альбому Злати Огнєвіч

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 5 по 9 лютого - фото №5

Що:  В музичному просторі V'yava відбудеться концерт Злати Огнєвіч . Співачка презентує свій новий мініальбом "Віддаю", випущений у січні. Альбом включає п'ять інтимних та автобіографічних композицій. Крім того, артистка потішить публіку своїми найкращими хітами.

Де:  вулиця Мечникова, 3

Коли:  9 лютого, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про  7 новеньких серіалів лютого , на які не шкода витратити свій час. Збережіть собі цю добірку, якщо не знаєте, що подивитися.

Фото: Instagram  @zaiarnyi_pasha