Фанатам “Антитіл” приготуватися: гурт зіграє великий сольний концерт в Києві

Новини культури
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше Тарас Тополя відповів, чи справді готується концерт гурту “Антитіла” після деокупації Криму. Але не обов’язково чекати так довго, оскільки вже цього лютого музиканти відіграють сольний концерт в Києві. Детальніше про це - у цій статті на HOCHU.ua.

14 лютого у столичному Палаці Спорту гурт “Антитіла” зіграє для своїх прихильників велике сольне шоу. Воно стане заключним у світовому благодійному турі колективу та кульмінацією всіх подій останніх двох років - військової служби, волонтерства, пережитих моментів та набутого досвіду.

Зазначимо, що востаннє “Антитіла” збирали Палац Спорту двічі 5 років тому. У 2024 році це станеться втретє.

Улюблені пісні та дві прем’єри

Цього разу музиканти здивують столицю потужним шоу та новою сценою з сучасними технічними рішеннями. Вперше з київської сцени наживо прозвучить альбом “MLNL”, який був представлений на другий день повномасштабної війни прямо з підземного паркінгу, де базувався 130 батальйон ТРО, в якому музиканти несуть службу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“2Step”, “Фортеця Бахмут”, “TDME”, “Вірила” - ці пісні допомогли мільйонам людей пройти найважчі періоди життя. Війна змінила всіх нас, вона знецінила штучне і наносне, й зробила важливим справжнє. Справжні емоції, кохання, обійми, й справжнє бажання боротися далі. Ми впевнені, що з “Антитілами” ці пісні про справжнє співатиме вщент заповнений Палац Спорту,

- ділиться лідер гурту Тарас Тополя.

Фанатам “Антитіл” приготуватися: гурт зіграє великий сольний концерт в Києві - фото №1

Крім вже згаданих пісень будуть зіграні такі хіти, як “Лови момент”, “Стенд Ап”, “LEGO”, “Люди як кораблі”, “Молоком”, “Все красиво”, “Будувуду”. Також гості концерту в Палаці Спорту першими почують нову пісню і нову версію старого хіта колективу.

Благодійна мета

Благодійний фонд “Антитіла” разом з партнерами та відповідальним бізнесом, який поділяє цінності гурту, готує цікаві активності, що будуть спрямовані на посилення захисників України. Ціль цього збору - FPV-дрони.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що гурт “Антитіла” потрапив у гучний скандал. Що саме сталося - читайте у цій статті .

Фото: пресслужба гурту "Антитіла"