3 години, повний зал та кілька прем’єр: “Антитіла” вразили live show в центрі столиці (ФОТО)

Новини культури
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Гурт “Антитіла” відіграв майже 3-годинний сольник на День закоханих у заповненому  київському Палаці Спорту та відкрив новий благодійний збір. Детальніше про це - у цій статті на HOCHU.ua.

14 лютого у столичному Палаці Спорту “Антитіла” відіграли live show, яке стало фінальним акордом навколосвітнього благодійного туру команди. Під час туру гурт зібрав 640 тисяч доларів для закупівлі 10000 якісних військових аптечок на потреби ЗСУ.

Виступ у Палаці Спорту

У порівнянні із закордонними концертами київську музичну програму було значно розширено, а шоу збагачено новими технічними рішеннями. Сцена у формі тризубу візуалізувала лейтмотив концерту.

Live show видалося емоційним та драйвовим, адже Антитіла відверто скучили за виступами у рідному місті, де їхніх концертів не було цілих 5 років. До того ж романтичного присмаку додав ще й День Святого Валентина, який разом з “Антитілами” провели тисячі глядачів.

3 години, повний зал та кілька прем’єр: “Антитіла” вразили live show в центрі столиці (ФОТО) - фото №1

Через пісні ми намагалися об’єднати людей у почутті кохання на особистому рівні та любові на загальному. На особистому - це про кохання до найдорожчих людей, таких пісень у нас чимало. А на загальному - це про нашу любов до однієї, спільної та єдиної на всіх Батьківщини. Ми хотіли, щоб особисте і спільне на концерті стало одним цілим. Наші пісні сприяють цьому і ми задоволені, що подарували людям справжні живі емоції, які проявлялися в обіймах, поцілунках, сльозах, словах ненависті до ворога і бажанні боротися за свою свободу. Зрештою, усім хоча б на кілька годин стало легше,

- говорить лідер гурту Тарас Тополя.

3 години, повний зал та кілька прем’єр: “Антитіла” вразили live show в центрі столиці (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хіти та прем’єри

Цього вечора в Києві вперше наживо прозвучав альбом “MLNL”. Саме той альбом, який Антитіла представили на другий день повномасштабної війни прямо з підземного паркінгу, де базувався 130 батальйон ТРО, в якому музиканти несуть службу.

Звичайно, були зіграні й такі хіти, як “Фортеця Бахмут”, “2 Step”, “Лови момент”, “TDME”, “Люди як кораблі”, “Кіно”, “Будувуду”.

Був для гостей концерту і довгоочікуваний ексклюзив - прем’єра пісні та відеокліпу “Ти саме та”. Також першими почули глядачі концерту українську версію старого хіта колективу “Смотри в меня”, на створення української лірики до якого гурт надихнула Марічка Падалко.

3 години, повний зал та кілька прем’єр: “Антитіла” вразили live show в центрі столиці (ФОТО) - фото №3

Благодійна мета

Частина коштів з придбаних квитків та мерчу в Палаці Спорту піде на підтримку дітей загиблих побратимів рідного для гурту 130-го Батальйону. Але не обмежуючись цим, БФ “Антитіла” разом зі всіма прихильниками, партнерами та відповідальним бізнесом, який поділяє цінності команди, також розпочав новий збір коштів на FPV-дрони, а також катери для ГУР.

3 години, повний зал та кілька прем’єр: “Антитіла” вразили live show в центрі столиці (ФОТО) - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше Тарас Тополя розповів, які книги читає на ніч дітям . Як зазначає музикант, переважно це пригодницькі історії.

Фото: пресслужба гурту