Буде грандіозно: "Антитіла" поділилися своїми планами на День святого Валентина

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Вже зовсім скоро гурт “Антитіла” порадує прихильників великим сольним концертом в Києві. Напередодні заходу HOCHU.ua ексклюзивно поспілкувався з музикантами та дізнався про їхні плани на День Закоханих.

14 лютого “Антитіла” зіграють великий сольний концерт в українській столиці. Цим шоу завершується світовий благодійний тур гурту.

Під час концерту прозвучать як хіти колективу, так і дві прем’єри. Також “Антитіла” проводитимуть збір коштів на FPV-дрони для українських військових. Музиканти додають, що велику увагу під час підготовки до шоу вони приділяли питанню безпеки своїх прихильників, оскільки російські окупанти можуть вдарити по столиці ракетами або дронами у будь-який момент.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Музиканти зізнаються, що дату проведення заходу обрали випадково і вже потім згадали, що цього дня у світі також відзначають День святого Валентина.

Я навіть не подивився, що цього дня буде. Подумав: “Середа? Ну, добре”,

- зізнається співзасновник гурту "Антитіла" та клавішник Сергій Вусик.

Фото: hochu.ua
Фото: hochu.ua

Тож самі того не плануючи, музиканти цього дня зізнаються у коханні своїй творчості, країні та прихильникам. А ось обраницям музикантів поталанило дещо менше. Виявилося, лідер гурту Тарас Тополя ще не думав, що подарує цього дня своїй дружині та матері його трьох дітей - співачці Олені Тополі.

Водночас Сергій Вусик зізнається, що наразі його дружина перебуває за кордоном і він планує подарувати їй те, чого вони обоє давно прагнуть - омріяну зустріч.

Кохана далеко. Хочу зробити сюрприз й приїхати до неї,

- ділиться музикант.

Водночас гітарист Дмитро Жолудь віджартовується, що День святого Валентина вже не їхнє свято.

Сьогодні побачив прикол в TikTok. Там кажуть, що 14 лютого - це для закоханих. А ми всі одружені...

- з усмішкою резюмує Дмитро.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Тарас Тополя прокоментував свої слова щодо концерту гурту “Антитіла” після деокупації Криму. Чи справді йде підготовка до цього заходу - дізнавайтесь у цій статті .

Фото: @antytila_official

Важливо

Вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров׳‏я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров׳‏ям, зверніться до лікаря.