Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 6 по 10 травня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Фото: pixabay.com

Ділимось найцікавішими подіями цього тижня

Травень у розпалі! Ділимось з вами списком ідей та локацій, щоб ви знали, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижня з 6 квітня по 10 травня.

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 6 квітня по 10 травня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Куди піти в Києві 6 травня: вистава "Шафа"

Що: А що якщо вам запропонують заглянути в таємну щілину замкової Шафи, де зберігаються таємниці та особисті історії? А що, якщо раптом виявиться, що, підглядаючи за іншими, ти побачиш самого себе? Легендарному українському балету Freedom нещодавно виповнилося 20 років. А їхня "Шафа" стала культовою постановою для всього колективу. Тож не пропустіть можливість насолодитись цим дійством!

Де: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 6 травня, 18:00

Куди піти в Києві 7 травня: Великдень в Андріївській церкві

Андріївська церква, фото
Фото: facebook.com/orthodox.church.of.ukraine/

Що: Відчуйте радісний настрій великого свята Воскресіння Христового в атмосфері Андріївської церкви, де лунають звуки найвідоміших творів композиторів Д. Бортнянського, М. Березовського, А. Веделя, М. Лисенка, К. Стеценка, М. Леонтовича, М. Вербицького у виконанні ансамблю солістів "Благовість". Більше інформації ви можете знайти тут .

Де: Андріївський узвіз, 23

Коли: 7 травня, 18:00

Куди піти в Києві 8 травня: благодійний вечір-аукціон з нагоди дня народження Сергія Танчинця

Благодійний вечір-аукціон з нагоди дня народження Сергія Танчинця
Фото: instagram.com/karabas_com/

Що: Це ексклюзивна подія, обмежена кількістю місць, на якій відбудеться виступ гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" та благодійний аукціон. Лише 50 квитків доступні для придбання! Вартість квитка включає в себе вхід на концерт гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ", особисте знайомство з музикантами, фуршет та напої, а також участь у благодійному аукціоні. Ваш внесок через придбаний квиток стане допомогою українським військовим: 100% прибутку з події буде спрямовано на придбання FPV-дронів для Збройних Сил України.

Де: Паркова дорога, 16А

Коли: 8 травня, 18:00

Куди піти в Києві 9 травня: вистава "Зілля"

Що: Драма "Зілля" , за режисерським керівництвом Олександри Меркулової, базується на повісті Ольги Кобилянської "В неділю рано зілля копала". У цій історії гонорова та приваблива Тетяна закохується в Гриця — молодого чоловіка, що жадає свободи та переконаний у своїй привабливості. Тетяна мріє про шлюб з Грицем, навіть не здогадуючись, що він вже заручений з Настею. Але чи зможе Тетяна відпустити Гриця? Та чи знайде вона зілля, що змінить їхні долі назавжди?

Де: вулиця Прорізна, 17

Коли: 9 травня, 18:00

Куди піти в Києві 9 травня: вистава "Зілля"

Що: На фестивалі V'YAVA у Саду Бажань тебе очікує живий виступ українського інді-електро-поп гурту KADNAY, заснованого у 2012 році Дмитром Каднаєм та Пилипом Коляденком. Їхні нові пісні та вже улюблені хіти звучатимуть із новим настроєм та енергією, які не залишать байдужими глядачів.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Коли: 9 травня, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо ви не хочете виходити з дому, то почитайте наш матеріал про найкращі серіали травня 2024 року. А ще не забувайте про правила безпеки під час повітряної тривоги.