Домашня маска з петрушки допоможе назавжди позбутися чорних цяток на обличчі: збережіть собі цей простий рецепт

Догляд за обличчям і тілом
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Розширені пори на обличчі не тільки виглядають непривабливо, а й провокують появу чорних цяток, адже вони легко забивають брудом та косметикою. Щоб боротися з цим недоліком дівчата часто використовують спеціальну косметику, однак маска з домашніх інгредієнтів може бути не менш ефективною.

Наприклад, звузити пори та видалити чорні цятки може звичайнісінька петрушка. Саме з цієї популярної зелені пропонуємо вам приготувати просту маску для звуження пор. Рецепт ми знайшли на порталі  ukr.media і тепер ділимося ним з вами!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для приготування такої маски вам знадобиться:

  • Пучок свіжої петрушки.

  • 1 столова ложка натурального йогурту або кефіру.

Як приготувати маску з петрушки?

Добре помийте пучок свіжої петрушки, оскільки ви будете наносити маску на обличчя, тож важливо, щоб всі складові були чистими. Потім подрібніть петрушку до стану кашки та змішайте її з натуральним йогуртом (1 столовою ложкою) або кефіром.

Домашня маска з петрушки допоможе назавжди позбутися чорних цяток на обличчі: збережіть собі цей простий рецепт - фото №1

Як використовувати маску з петрушки для звуження пор?

Наносьте підготовлений засіб на обличчя після очищення, уникаючи області навколо очей. Залиште маску на 20 хвилин, після чого ви можете змити її. Проте рекомендується використовувати для зняття маски не воду, а ромашковий настій. Для приготування настою ромашки, вам знадобиться 1 столова ложка ромашкового чаю на 1 склянку окропу.

Крім здатності звужувати пори, ця маска чудово очищає шкіру від чорних цяток і допомагає вивести токсини. Цю процедуру рекомендується проводити 2-3 рази на тиждень.

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров'я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділилися вправами, які  зроблять вилиці більш виразними . Цікаво, що цю зарядку для обличчя можна робити будь-коли!