А знаєте, навіщо наносити тонік на вологу шкіру обличчя? Цієї помилки припускаються багато жінок

Догляд за обличчям і тілом
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Дуже часто ми сумуємо через те, що наші засоби для догляду за шкірою не працюють належним чином, та вирішуємо випробувати нові продукти. Проте результат залишається незмінним. Часто проблема полягає в поширених помилках, про які не знають багато жінок.

Наприклад, немало з нас звикли наносити тонік виключно на суху шкіру обличчя. Однак це груба помилка, через яку ваша доглядова косметика не працює. Про це повідомляють на ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Завжди потрібно наносити тонік на вологу шкіру, оскільки він діє як провідник, сприяючи належному вбиранню сироваток в шкіру для більш повільного проникнення впродовж кількох годин. І лиш після нанесення сироваток на тонік зачекайте, доки шкіра не висохне, перед тим як наносити зволожувальний крем як завершальний шар захисту.

Деякі косметологи радять, щоб між нанесенням кожного наступного продукту проходило від однієї до півтори хвилини. Також варто дотримуватися наступної схеми: засоби слід наносити від продукту з найменшою молекулярною масою до того, у якого маса найбільша. Саме так вони успішно проникатимуть через бар'єр і робитимуть вашу шкіру молодшою та привабливішою.

А знаєте, навіщо наносити тонік на вологу шкіру обличчя? Цієї помилки припускаються багато жінок - фото №1

Ось приклад правильної схеми нанесення (від першого продукту до фінального):

  • Очищувальний засіб.

  • Тонік.

  • Сироватка.

  • Зволожувальний засіб.

  • Живильний засіб або олія для шкіри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, від чого з'являються  прищі на тілі . Можливо, ви припускаєтеся однієї дуже популярної помилки, коли приймаєте душ.