Як вмивати обличчя правильно: уникайте цих поширених помилок

Догляд за обличчям і тілом
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Вмивання обличчя - це процедура з якої ми розпочинаємо свій ранок. Тому для цього потрібно приділити максимум уваги , щоб зарядитися бадьорістю на цілий день.

Наше обличчя - це найчутливіша ділянка і потребує особливого догляду. Тому варто пам'ятати, що деякі дії можуть призвести до негативних наслідків, інформує moyezdorovya .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Мийте руки перед вмиванням. Руки піддаються впливу багатьох бактерій, тому потрібно ретельно очистити їх перед вмиванням.

  2. Періодично змінюйте доглядові засоби. Для літа і зими вони мають бути різними, адже шкіра змінюється з сезонністю. Але уникайте надзвичайно абразивних засобів, щоб не завдати шкоди.

  3. Раз на тиждень, або 2 рази на місяць робіть пілінг шкіри обличчя.

  4. Зведіть шкоду до мінімуму правильно витираючи шкіру після вмивання. Робіть це плавними рухами, злегка промокаючи вологу. Рушник має бути м'яким.

  5. Засоби для вмивання наносьте плавними, легкими рухами, рухаючись по колу. Повільний процес очищування найкраще підходить для обличчя.

  6. Тепла вода найкраще видаляє бруд і не шкодить шкірі. Не вмивайтеся занадто холодною чи гарячою водою.

  7. Щоб уникнути появи прищів, забитості пор і сухості - ретельно змивайте всі нанесені засоби, не допускаючи їх накопичення. Не забувайте добре вимивати ніс, підборіддя і лінії росту волосся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ваша шкіра сяятиме здоров'ям і красою, якщо ви не забуватимете правильно доглядати за нею. Навіть коли ви дуже втомлені, обов'язково змивайте косметику перед сном . Це дозволить шкірі повноцінно дихати уночі.