Вони є на кожній кухні! Два продукти, якими можна замінити звичайний крем для рук

Догляд за обличчям і тілом
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вітер, мороз та холодне сухе повітря взимку можуть негативно впливати на шкіру рук. Щоденне занурення рук у гарячу воду для миття посуду також може призводити до сухості шкіри. Забудьте про креми — ось декілька домашніх засобів для догляду за руками, які зволожують шкіру набагато краще!

Звичайне повсякденне життя може призвести до появи мозолів на пальцях та грубої шкіри. Якщо ви прагнете мати м'яку та ніжну шкіру рук, спробуйте замінити крем на прості продукти, які точно є на вашій кухні. Цим цікавим методом поділилися на Ukr.Media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оливкова олія

Оливкова олія — чудовий зволожувач для шкіри. Просто налийте 1/2 чайної ложки оливкової олії на долоню, додайте чайну ложку цукру, ретельно змішайте та розподіліть суміш по шкірі, а потім ретельно витріть руки водою. Вуаля, ваші ручки тепер м'які та шовковисті!

Яйця

Розділіть жовток та білок. У жовток додайте 1 чайну ложку меду, 1/2 чайної ложки мигдалевого порошку і кілька крапель рожевої води або оливкової олії. Добре перемішайте, та втирайте цю суміш в руки впродовж 10 хвилин, а потім змийте.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці прості домашні засоби допоможуть вашим рукам залишатися м'якими та доглянутими, не вимагаючи лишнього часу чи зусиль. Також дізнайтеся про  7 правил , які допоможуть зробити шкіру на тілі ніжно та гладенькою.