Кокосова олія та масаж сухою щіткою: 7 правил, які допоможуть зробити шкіру на тілі ніжно та гладенькою

Догляд за обличчям і тілом
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Догляд важливий не лише для обличчя, а й для всього тіла. Взимку наша шкіра особливо страждає від холоду, сухості та морозу, тож варто взяти до уваги наступні 7 правил, з якими ваше тіло буде ніжне та гладеньке, немов шовк.

Щоб зробити шкіру тіла ніжною та гладенькою, вам допоможуть наступні 7 корисних лайфхаків, якими поділилися на порталі 24tv.ua. Беріть на замітку!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після душу або ванни наносіть лосьйон або молочко для тіла. Робити це потрібно, коли шкіра ще волога. Так ви зможете зберегти вологу.

Кокосова олія є чудовою альтернативою крему для гоління. Вона ефективно пом'якшує шкіру та захищає від подразнень.

Нові сироватки чи креми для обличчя, які вам не підходять, не варто одразу викидати. Їх можна використовувати для догляду за шкірою тіла.

Раз на тиждень робіть SPA-догляд для рук та ніг. Нанесіть улюблену олію або масло для тіла, надягніть шкарпетки та рукавички, та зачекайте 30 хвилин, щоб процедура подіяла.

Якщо плануєте носити відкриту сукню, замініть лосьйон на живильну олію. Можна використовувати кокосову. Так ваша шкіра буде більш гладенькою та блискучою.

Перед епіляцією робіть регулярний масаж сухою щіткою. Це запобігає вростанню волосся та підсилює ефект від процедури.

Не забувайте очищати шкіру тіла після використання кондиціонерів та масок для волосся. Інакше пори на тілі можуть забиватися і про гладеньку шкіру можна буде забути.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров'я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

Також раніше ми писали про те, як вмивати обличчя правильно . Дізнайтеся, яких поширених помилок варто уникати.