Найпростіша маска для "реанімації" нігтів за 15 хв: все, що треба, знайдеться у вас вдома!

Догляд за обличчям і тілом
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Часто буває так, що руки, попри всі старання, виглядають "втомленими" і недоглянутими. Так буває, якщо, наприклад, взимку не користуватися кремом для рук і не ховати їх від морозу. Також псує зовнішній вигляд ручок недоглянута, суха нігтьова пластина. Що з цим можна вдіяти, аби виправити ситуацію вдома, причому швидко і бюджетно - розповідаємо далі.

Як "реанімувати" та "омолодити" свої нігті без зайвого клопоту, розповідає  Ukr.Media. Щоб вирішити проблему, видання пропонує приготувати вдома надзвичайно просту, зате ефективну маску для нігтів. Так, знаємо: звучить трохи дивно, але ж спробувати таки варто!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як приготувати вдома маску для зміцнення та зволоження нігтів

  1. Беремо якусь посудину і вибиваємо в неї яйце. Відділяємо жовток від білка.

  2. У неглибоку миску перекладаємо жовток і додаємо буквально крапельку меду. Збиваємо виделкою.

  3. Далі додаємо чверть склянки молока і кілька крапель улюбленої ефірної олії із заспокійливим ефектом.

  4. Гарно розмішуємо усі компоненти.

Яйце - це протеїн для зміцнення нігтиків, а мед виступає як протизапальний засіб.

Однак зверніть увагу, що на мед може виникнути алергія! Перед тим, як готувати та застосовувати цей засіб, переконайтеся, що ви не належите до цієї категорії людей (!!!)

Далі - все, що нам потрібно - це чисті та сухі нігті. Наносимо цю маску на нігтьову пластину і лишаємо на 15-20 хв. Після цього руки потрібно буде гарно вимити теплою водою, щоб вимити всі залишки домашньої маски для нігтів. Після цього нанесіть зволожувальний крем для рук.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров'я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

Раніше ми розповідали, як отримати ефект дитячих ніжок, зробивши шкіру на п'ятках м'якою і без тріщин. Професійними порадами поділився лікар-подолог, який спеціалізується на захворюваннях стоп та нігтьових пластин на пальцях ніг.