Найкращі скраби для шкіри: топ-3 дивовижні засоби для догляду за тілом

Догляд за обличчям і тілом
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото скраб для тіла
Фото: Instagram

Скраби гарно очищують шкіру та надають їй сяйва

Скраби для тіла - це справжня магія для шкіри. Ці засоби здатні надати шкірі сяйва, зволожити шкіру та видалити змертвілі частинки епідермісу та сприяють появі нових здорових клітин. А як вони приємно пахнуть…

Використання скрабів розгладжує та полірує шкіру, робить її надзвичайно м’якою, надає свіжості та еластичності. Правильні інгредієнти для скрабу можуть позбавити проблем зі шкірою, отже потрібно обирати корисні, розповідає lantale.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оливкова олія+цукор+гель для душу

Олія пом'якшує, гель надає приємного запаху, а цукор відмінно зволожує. Текстура скрабу підходить для ніжної та делікатної шкіри. Цукор краще обирати гранульований або коричневий. Шкіра буде м’якою і гладкою, адже це найніжніший скраб з усіх можливих. Цукор також природним чином містить альфа-гідроксикислоти і гліколеву кислоту, які оновлюють клітини.

Сіль

Діє, як природний абразивний відлущувальний засіб. Добре підходить для жирної або схильної до акне шкіри, для чутливої шкіри може бути загрубим. Сіль володіє антисептичними властивостями, вбиває бактерії та може зменшити запалення на схильній до акне шкірі через детоксикацію магнієм і сульфатом, які природним чином містяться в солі. Такий скраб гарно підходить для грубих ділянок, таких як ступні, п’яти чи лікті.

Кава

Надзвичайно приємно пахне і відмінно підходить, щоб впоратися з целюлітом. Кава добре стимулює та збільшує регенерацію клітин шкіри, підтягує шкіру і зменшує запалення шляхом звуження кровоносних судин на поверхні шкіри. Кавові скраби здатні покращити тон і текстуру шкіри. Оскільки кавові скраби стимулюють кровообіг, вони відмінно підходять для таких шкірних захворювань, як псоріаз, екзема, прищі і навіть глибокі шрами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що апельсинова маска відмінно підходить по догляду за шкірою навесні. Вона чудово пом’якшує, тонізує та робить шкіру гладкою.